سلام به همه ی دوستان گرامی.
خیلی خیلی عذر می خوام از اینکه یه مدت هست که اصلا ناپیدا شدم دیگه چه برسه به کم پیدا!!!
راسیاتش یه چند تا پروژه جور واجور اومد برام ، منم مثل این جو گرفته ها همش رو قبول کردم، حالا توش موندم اساسی!!!! به هر حال ، تا 3 اسفند گیرشون هستم، بعد از اون تاریخ یکم سرم خلوت تر می شه ، فکر کنم حداقل بتونم توی فارسی سازی این کامپوننت که مثلا خودم شروع کردم همکاری داشته باشم.
اما در رابطه با پروژه:
توی قسمت فارسی سازی فقط من بودم و آقای ممفیس گل! که 1000 خط اول مال ایشون بود و 1000 خط دوم مال من. تیکه ی من هم تقریبا تموم هست ، فقط باید یه دستی به سر و روش بکشم و یه 100-200 خط دیگه فکر کنم داره که اونو هم تموم کنم. اما ، تا اون جایی که من ترجمه خودم و دیدم و مال آقای ممفیس هم همین طور ، به نظر می رسه که یه مقدار با هم ناهماهنگ هستند. پس باید یه نفر این دو ترجمه رو که تموم شد با هم هماهنگ کنه، پیشنهاد من اینه که هماهنگ سازیش با خودم باشه. از اون جایی که من سرم شلوغ شده و وقت برای پیگیری کار بقیه دوستان ندارم، مدیریت کلی روی این پروژه رو یکی از دوستان بگیره دست خیلی خوبه ، فقط باید یکی باشه که مثل من یه دفعه ناپیدا نشه ، چون مدیر پیداش نشه ، عملا کل پروژه تعطیله!
اما در رابطه با بقیه قسمت ها :
یه قسمت بود مربوط به آموزش نحوه ایمپورت و اکسپورت به فایل CV که آقای کاظم زاده گفته بودند انجام می دهند. یه قسمت دیگه شامل آموزش های اون می شه که فعلا به طور رسمی کسی رو نداریم ، همه یه قول هایی دادند...
اما در مورد ماژول های پرداخت، همون طور که همون موقع گفتم ، من تقریبا همه ماژول های پرداختی که مورد نیاز هست برای اون رو دارم ، اما ماله یه سیستم مدیریت محتوی دیگه هست ، البته یه نفر پیگیر می خواد که اونارو سازگار کنه، ماژول های خیلی زیادی هست ، از شتاب گرفته ، تا پرداخت از حساب کاربری و ... . ماژول های حمل و نقل هم همین طور ، یه فکری باید براش بشه .
اما در مورد رایگان یا غیر رایگان بودن اون، به نظر من خود کامپوننت سوپا رایگان باشه ، اما اگر قراره هزینه ای گرفته بشه روی ماژول های پرداخت اون گرفته بشه ، اونم در حد معقول و اندک وگرنه این روزا سیستم های مدیریت محتوی برای فروشگاه زیاد شده ، در واقع باید با این کارمون یه جورایی افراد رو بیشتر به مامبو جذب کنیم.
باز هم شرمنده از این غیبت طولانی ، امید وارم که بیشتر به دوستان سر بزنم ، پس تا 4 اسفند خداحافظ همگی ، فقط از طریق ایمیل من رو در جریان قرار بذارین.
علاقه مندی ها (Bookmarks)