سلام
ممفیس جان ؛
هماهنگی خاصی لازم نیست . برای شروع کار شما فایلهای ترجمه شده رو از علی آقا بگیرید و یکپارچه کنید. و باقی مانده رو به بخش های کوچیک تر تقسیم کنید.
قسمت کوچیکتر برای انجام کار بهتر هستند ، چون دوستان دیگه هم می تونند همکاری کنند .و البته بررسی و ارزیابی روند کار برای شما که مدیریت میکنید ساده تر خواهد بود.
خودت استادی ، بعد از انجام هر بخش می تونید خیلی سریع تر ترجمه ها رو بررسی کنید و با همون ساختار اصلی در جای خودش قرار بدی ...
پـــســـر مــهـربــــــــون ؛
از تعطیلات که برگشتی حتما یه تماس با علی آقا بگیر . برای پیشبرد کار ... ()
من هم تا فرصت هست از شرایط و برنامه های خودم بگم . کار رو در چند بخش تقسیم کردم :
1- قالب . 100%
2 - CSSها . 95%
3- تغییر بخش های HTML و راست چین کردن . 73%
4- قالب ایمیل فارسی. 20%
5- شمسی کردن تاریخ. 0%
قسمت اول و دوم به طور کامل انجام شده . اما بخش سوم یه خرده کند انجام میشه ، چون پراکنده هستند و گاهی در HTML و CSS باید به دنبالشون بگردم و گاهی هم در متغیر های PHP . به همین دلیل باید خط به خط و چشمی بررسی کنم .
در مورد چهار هم قالب آماده است ولی ترجمه نکردم. البته اگه فرصت شد در اختیار ممفیس عزیز میذارم تا ایشون مدیریتش کنند (یه صفحه بیشتر نیست :P ) .
در مورد پنج هم میشه گفت که یه برنامه نویسی متفاوت نصب به مامبو دراین برنامه میبینم ! در بخش هایی تاریخ رو دستی دیدم و گاهی هم نه !
اما در حال بررسی هستم . اگه در نسخه اول نرسم انجام بدم ، مطمئن هستم در نسخه بعدی کامل انجام میدم . به همین دلیل در برنامه ها آوردمش .
این ها گام اول هستند که به امید خدا و همراهی شما دوستان انجام میشه . با توجه به شرایط فکر میکنم نیاز باشه به کارهامون سرعت بیشتری بدیم . برنامه خوبی هست که جامعه مامبو فارسی بهش نیاز داره . به همین دلیل از همه دوستان که می تونند در ترجمه و تغییر ماژول ها کاری انجام دهند ، دعوت به همکاری میکنیم .
سربلند باشید
امیر

)

علاقه مندی ها (Bookmarks)