[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=17094.msg91178#msg91178 date=1224580147]
سلام - دوست من PediLP عزيز بسيار خخوب هستش كه شما به فكر كمك كردن در انجمن هستيد. انشاالله از توانمندي هاي شما استفاده بشه و بتونيم بيشتر از الطاف شما بهره‌مند بشيم.
متأسفانه نميتونم اون نرم افزار رو در اختيار كسي قرار بدم.
اولاً ميدزدنش! (البته سوءتفاهم نشه ها - منظورم شخص نيست، هركي اسكريپتي گيرش بياد سوءاستفاده ميكنه و ميخواد به نام خودش بفروشه - منظورم اصلاً هيچيك از دوستان نيست - منظورم اونايي هستش كه شيطون تو جلدشون رفته!)
دوماً براي يك سايت بصورت اختصاصي نوشتمش!
سوماً نابرده رنج؛ گنج ميسر نميشود.
چهارماً ايشون اصلاً كارشون راه افتاده و ديگه كاري به اين موضع ندارن!

نيكبخت باشيد.
[/quote]

پـــســـر مــهـربــــــــون عزيز ممنونم ، شما لطف داريد. تمام حرف هاي شما صحيح ولي مشكل اين دوستمون هنوز حل نشده!

[quote author=martian_man link=topic=17094.msg91019#msg91019 date=1224492582]
ممنون پـــســـر مــهـربــــــــون ، فكر كنم اين بحث تهي نداره! تو اين تاپيك كسي مثه اينكه با هيچ برنامه چتي كار نكرده كه بتونه آموزش بده. ببينيد مثلا سايت Geecee.com چت روم هاي كاملا حرفه اي عرضه ميكنه ولي مشكلش اينجاس كه روي سرور ما نصب نميشه. حال من ميگم كسي نيست كه با يه چت روم كار كرده باشه و به من كامل آموزش بده؟

به هرحال مثه اينكه كسي نيست. از شمام بابت كمك هاتون ممنونم. ديگه سوالي تو اين تاپيك ندارم.
[/quote]

باز من پيگير كارش هستم ولي اگر شما هم سايت يا اسكريپت عمومي (غير از اوني كه خودتون اشاره كرديد) داريد براي اين دوست خوبمون بزاريد البته اينبار لينك نديد دوستان! اين دوست عزيزمون يك چت روم با آموزش ميخواند.

با تشكر