[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=17134.msg91421#msg91421 date=1224753712]
سلام
نسخه فارسي شده مامبو تنها در فايلهاي زبانش تغيير داده شده و دليلي نداره كه نتونيد كامپوننتهاي انگليسي رو نتونيد نصب كنيد.
با نسخه انگليسي هيچ تفاوتي نداره و حتي ميتونيد همين مامبو فارسي رو انگليسي كنيد!
مشكل شما لبايد چيز ديگه باشه. ظاهراً اين كامپوننت يك مشكلي داره كه بايد رفع بشه. بهتره كه آقا محسن يك report از اين باگ اين كامپوننت رو گزارش كنن تا فكري به حالش بشه.
البته مشكل شما كمي عجيب هستش! با يك مرورگر ديگه ميتونيد تست كنيد؟!
نيك بخت باشيد.
[/quote]
با سلام مجدد خدمت تمامي دوستان
ممنون از شما دوست بسيار گرامي
ابتدا خيلي سپاسگذارم که در مورد نصب کامپوننتهاي انگليسي اين مورد رو توضيح داديد.
عرض کنم امکانش با تست مرورگر ديگر هم وجود دارد. اما فکر نميکنم تغييري حاصل بشه. اما زا آنجايي که شما فرموديد حتما تست ميکنم و جواب اطلاع ميدم
[quote author=mr_aliagha link=topic=17134.msg91441#msg91441 date=1224762715]
ببینید ، فایل های خود کامپوننت رو حتما باید کامل extract کنید و داخل اون پوشه قرار بدید ، همون طوری که گفتم ، اگه مراحل رو درست انجام داده باشید نباید مشکلی پیش بیاد ، شما اصلا نصبش نکردید هنوز ( یه جای کارتون مشکل داشته) دقیقا طبق همون چیزی که گفته شد انجام بدید.
با تشکر.
[/quote]
ابتدا بسيار ممنونم از لطف شما راستش بنده اول محتوبيات فايل supacart-1-0-3 رو تو آدرسي که فرموديد اکستراکت کردم و باقي مراحل رو همونطور که فرموديد انجام دادم. اما شما به مطلبي اشاره کرديد که براي من عجيب بود:
راستش وقتي محتويات فايل فوق رو در پوشه مورد نظر قرار دادم، شامل سه فايل مجزا با نامهاي mambots و modules و com_supacart بود که البته لازم به ذکر است که خود فايل com_supacart به همراه محتويات اين فايل با نامهاي admin_files و frontend_files نيز بصورت zip شده قرار داده شده است! حالا به توجه به توضيحات شما آيا نيازي هست که اين فايلها نيز اکستراکت بشن؟؟؟
با تشکر از راهنمايي و لطف تمامي اساتيد

علاقه مندی ها (Bookmarks)