-
از بخش کاربری یک عضو چه می خواهید ؟
سلام دوستان
من و عده ای از دوستان در نظر داریم تا یک سایت مذهبی بزرگ رو با استفاده از مامبو
راه اندازی کنیم .
می خواستم بدونم شما به عنوان یک کاربر ، دوست دارید وقتی در سایت عضو شدید منوی کاربریتون چه امکاناتی داشته باشه ؟
یعنی حس می کنین چه چیزهایی هست که برای یک عضو نقش مهمی دارند و باعث می شن محید سایت کاربر پسندتر و تعاملی تر باشه ؟
من خودم تا حالا این چیز ها به ذهنم رسیده اگر می تونید بهم کمک کنید تا به یک نتیجه جامع در مورد این بخش برسیم.
الف : پروفایل : که شامل مشخصات فردی و امکان تغییر پسورد و مشخص ساختن علاقه مندی های هر فرد است .
ب: صندوق هدایا : که مدیران سایت بسته به نوع مناسبت برای اعضا هدایای الکترونیکی مثل یک کتاب نایاب یا عکس و موسیقی جدید می فرستند .
ج: صندوق پستی : که شخص بتونه به دیگر اعضا و مدیران نامه بفرسته و بگیره و همچنین با استفاده از اون برای سایت مقاله و عکس و نظر و انتقاد پیشنهاد ارسال کنه .
د: آمار و امتیازات : که شخص بسته به ساعاتی و روزهایی که تو سایته امتیاز بگیری و به کاربری ویژه تبدیل بشه و امکانات خاصی بهش تعلق بگیره.
اگه بهم تو این کار خداپسندانه کمک کنین و نظراتتون رو بگین خیلی ممنون می شم .
ایشالله بشه محیطی مجازی رو فراهم کرد که اعضا ازش لذت بیشتری ببرن .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-20-2008 02:11 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : از بخش کاربری یک عضو چه می خواهید ؟
سلام - اميدوارم در اينكار موفق باشيد.
من بيشتر علاقم اينه كه سايت سريع باز بشه و زمان زيادي براي آپلود فايلها نخواد. در ضمن استفاده از تبليغات خوبه ولي به تعداد محدود و قابل تحمل.
موضوع ديگه هم كه هست اينه كه بتونيد مطالب سايتتون رو قدرتمند كنيد و يك ويكي هم براي سايت خودتون بزاريد خيلي خوبه.
نيكبخت باشيد.
-
-
میتونم بپرسم ویکی چیه؟؟
ممنونم
-
-
ميتونيد مثال بزرگي از اون رو اينجا ببينيد. fa.wikipedia.com
به اين سري از سايتها كه چنين امكاني دارن و همه ميتونن مطالب رو ويرايش كنن و كار گروهي اينترنتي انجام بدن. در واقع گسترش دهندگان ويكي شما هستيد و تنها مطالب رو مدير تأييد ميكنه تا كاربران از صحت آن مطلع شوند.
-
-
دوست عزیز سلام 
قبل از هر چیز آرزوی موفقیت و پیروزی در مسیر راه اندازی این سایت برات دارم
یکی از مطالب مهم در مقوله سایت های مذهبی قالب سایت است چرا که سایتی که دارای قالبی زیبا،جذاب و بهینه از لحاظ محل و نحوه قرارگیری ماژولها باشد کاربر را راغب می نماید تا از محتوای آن به نحوه احسن بهره برداری نماید چرا که فقدان چنین مطلبی در بسیاری از سایت های مذهبی حس می شود که امیدوارم شما در راه اندازی سایتتون به این مطلب مهم توجه ویژه داشته باشید
یا علی
-
-
ممنونم
فرمایشات شما متین است
ولی منظور من این بود که دوست دارید در پانل کاربریتون چه امکانات مفید و حیاتی ای داشته باشید ؟
یا بهتر بگم چه امکاناتی برای این سایت واجب یا به نحوی تاثیر گذار در علاقه مند تر کردن شما به سایت است ؟
-
-
مواردی که به ذهن من میرسه اینه
1- رنگبندی سایت مناسب موضوع باشه
2- کاربر به راحتی بتونه به قسمت های مختلف سایت دسترسی داشته باشه یعنی لینکها گنگ نباشه
3- پیدا کردن مطالب مفید و غیر تکراریه
4- الگو بردای از سایت های موفق مثل تبیان
5- حذف کردن مواردی از مامبو که در سایت استفاده نمی شه تا سرعت سایت بهینه بشه
اما امکاناتی که خوبه داشته باشه
امکان ارتباط مستقیم کاربر با کارشناسان مذهبی به صورت انلاین خیلی خوب جواب میده ولی هزینه نیروی انسانی زیادی رو میبره
از جمله این امکانات مشاوره ، پاسخ به سوالات مذهبی ، استخاره و غیره هستش
و دوست عزیز این رو بدون پشتیبانی از مطالب یک سایت خیلی مهم تر از راه اندازی اونه
یعنی اگه فاز پشتیبانی رو در نظر نگیری که آیا وقت و هزینه اونو داری هرچی هم روی طراحی اولیه کار کنی نهایتا فایده چندانی نداره
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)