سلام
اگه بخوام کلاس مربوط به سایر ماژول ها برای اینم صدق بکنه، چکار باید بکنم؟
آیا باید پسوند کلاس ماژول رو مثل اونها بگذارم؟ در اینصورت چطوری پسوند کلاس ماژول سایر ماژول ها را در بیارم .... مثلاً برای md_mcphoria و ja_xenia

سلام
اگه بخوام کلاس مربوط به سایر ماژول ها برای اینم صدق بکنه، چکار باید بکنم؟
آیا باید پسوند کلاس ماژول رو مثل اونها بگذارم؟ در اینصورت چطوری پسوند کلاس ماژول سایر ماژول ها را در بیارم .... مثلاً برای md_mcphoria و ja_xenia
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
مشکل از (CSS)بعضی از قالبهاست. کلاس هایی رو که برای این ماژول (ماژول هایی که کاربر درست میکنه)هست توی CSS نیست.
و یا کلاس هایی رو که تعریف میکنن ایراد داره مثلاً فقط برای ماژول های راست یا چپ این کلاس رو تعریف میکن و...
یا علی
دیگه یه table.moduletable باید برای همشون جواب بده ، ربطی به css قالب نمی تونه داشته باشه ، به نظر من مشکل از جای دیگه هست احتمالا!
[quote author=یاسر link=topic=17143.msg91457#msg91457 date=1224769996]
سلام
من احساس می کنم درست منظورمو نرسوندم.
شما تا حالا ماژول کاربر ساخته اید که مثلاً توش چند خط متن یا یا عکس بصورت دستی بگذارید؟
خوب این ماژول پس از درج فاقد استیل و فریم دورادور پیشفرض قالب نیست؟
[/quote]
منظورتون رو فهمیدم، گفتم که با 4.6.2 من این مشکل رو نداشتم ، با 4.6.5 هم تا حالا تست نکردم، روی لوکال چی؟ این مشکل رو روی لوکال هم داشتید یا نه؟!
سلام
تست نکردم و الانم ندارم تست کنم
مشکل من که فکر می کنم مربوط به CSS میشه، بعید میدونم به اجرای روی سرور یا لوکال ربطی داشته باشه
همون table.moduletable رو هم تو خیلی از قالب ها تعریف نمی کنن!
البته مشکل با table.moduletable هم حل نمیشه چون بعضی ها برای موقعیت های راست و چپ کلاسهای متفاوتی رو تعریف میکنن!
دیگه معمولش table.moduletable و div.moduletable هست حالا اگه توی قالبی نیومده باشه ، انوقت باید بذارید تا برای تمام ماژول هایی که جدید درست می کنید کار کنه...
علاقه مندی ها (Bookmarks)