در پوشه language داخل قالب کنونی قایل زبان وجود داره یا نه؟
لطفا چک کنید

لطفا چک کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
جاويد خان به نظر شما اگر فايل زبان موجود نبود انجمن زبانش كار ميكرد؟ خوب معلومه كه فايل زبان داره. اين هم عكس از محيط فولدر زبان در قالب كنوني از اف تي پي:
[img width=640 height=273]http://www.tinypic.ws/files/z305k0lwdudvdivwcvn2.jpg[/img]
عزیز من یه بار دیگه دقت کن
[quote author=javid2005 link=topic=17172.msg91821#msg91821 date=1225038443]
[/quote]
گفتم قالب کنونی .. یعنی همین قالب سیاه
نگفتم قالب پیش فرض
برو داخل پوشه قالب کنونی و وارد پوشه lakguage شو ببین چه فایلهای زانی وجود داره .. همینجا بگو
آخرش مجبور میشم ازت یوزرنیم + پسوورد بگیرم تا خودم چک کنم .. اینطوری نمیشه ظاهرا
سلام دوستان.
جاويد جان از شما بعيده دوست عزيز ،شما كه مسئول SMF هستيد چرا؟ اين باشه گله من از مسئولان به آقاي فيروزمندان براي بي توجهي به سوالات كاربران.
جاويد جان اگر يك ذره دقت كنيد و نگاه به عكس پوشه و نوشته دوستمون بندازي متوجه ميشي كه اين تصوير از پوشه فايل زبان قالب كنوني Print Screen شده عزيز. لطفا بيشتر دقت كنيد:
[quote author=martian_man link=topic=17172.msg91850#msg91850 date=1225057008]
جاويد خان به نظر شما اگر فايل زبان موجود نبود انجمن زبانش كار ميكرد؟ خوب معلومه كه فايل زبان داره. اين هم عكس از محيط فولدر زبان در قالب كنوني از اف تي پي:
[/quote]
سلام جناب PediLP
این هم به جای دستت درد نکنه ... بشکنه این دست که نمک نداره
فقط یه سوال می کنم شما بگو بله یا خیر ....
آیا دوست دارید براتون عکسی بذارم که همین فایل ها در پوشه قالب پیش فرض نباشه؟
من از کجا بدونم که جناب martian_man تا حالا چه کارهایی کردند ... از کجا معلوم برای قالب خودشون فایل های زبان جداگانه تنظیم نکرده باشند
وقتی سوال می کنم برای اینه که راهنمایی کنم .. همین
راستی یه چیز یادم رفت بگم
جناب PediLP ....
اولا نه من و نه هیچ کس از پشتیبانان و مدیران این سایت مسئول نیستند
اینجا همه لطف می کنند ....
اگه خودتون می تونید از عهده چیزی که شما اسمش رو مسئولیت می ذارید بربیایید بنده جای خودم رو به شما میدم
نظرتون چیه؟
با اجازه - سلام
دوست عزيز pediLP من احتمال ميدم كه شما قبلاً در همين انجمن يك عضو بوديد و حالا با يك شناسه تازه داريد فعاليت ميكنيد. اگر تمايل داريد كه براي شما هم يك ليبل صادر بشه حتماً به آقاي فيروزمندان بفرماييد تا اينكار رو براتون انجام بدن.
بطور مثال خود من از نظر امكانات و توانايي از هيچيك از كاربراي ديگه بالاتر نيستم. پس تنها چيزي كه متفاوته رنگ پروفايل و ليبل هستش.
در اين انجمن حتي يك نفر ميتونه يك شناسه باز كنه و به سوالات ديگران پاسخ بده كسي دلگير نميشه. حالا دوست خوبمون جاويد كه توانايي هاي بسياري هم دارن رو نميشه به خاطر اينكه اصولي پاسخ ميدن محكوم به بي دقتي كرد.
اگر فكر ميكنيد پاسخ يك فردي اشتباه هست و شما بهتر ميتونيد پاسخ بديد اصلاً دريغ نكنيد و پاسخ مورد نظر خودتون رو بنويسيد. ولي سعي كنيد مشكل رو پيچيدهتر نكنيد كه اونموقع 10 نفر هم بيان شايد نتونن درستش كنن.
در ضمن سعي كنيد بحث ها رو از روند خودشون خارج نكنيد.
جاويد جان تو هم جدي نگير! :دي
اميدوارم پس از اين بتونيد در كنار يكديگر به مشكلات و سوالات SMF رسيدگي كنيد و با هم در اين موضوع تلاش كنيد.
پس لطفاً به پرسش دوستمون رسيدگي كنيد كه مطمئناً كارش گير هستش.
نيكبخت باشيد.
سلامخوب جاويد خان من كه نوشتم كه اين عكس ماله فولدره زبان قالب كنوني انجمنم هست. من نميدونم مشكل كجاست؟! آخه شما بار اول گفتيد كه برو ببين تو پوشه زبان قالب كنوني فايل زبان داره يانه؟
لطفا چک کنید
[/quote]
بعد من رفتم براتون عكس گرفتم و گفتم اينم عكس از فولدر زبان قالب كنونيم. بعد شما گفتيد كه:
[quote author=javid2005 link=topic=17172.msg91858#msg91858 date=1225064350]
عزیز من یه بار دیگه دقت کن
[/quote]
گفتم قالب کنونی .. یعنی همین قالب سیاه
نگفتم قالب پیش فرض
برو داخل پوشه قالب کنونی و وارد پوشه lakguage شو ببین چه فایلهای زانی وجود داره .. همینجا بگو
آخرش مجبور میشم ازت یوزرنیم + پسوورد بگیرم تا خودم چک کنم .. اینطوری نمیشه ظاهرا
[/quote]
خوب جاويد خان من به گفته شما اون فولدر رو چك كردم و براتون عكس گرفتم ولي شما گفتي كه بازم دقت كن قالب پيش فرض رو نميگيد قالب كنوني رو ميگيد. خوب عزيز من كه يك بار نگاه انداختم و براتون عكس گذاشتم.
حالا من قاطيه مسائل شما نميشم. جاويد جان شما لطف كرديد اين بسته رو آماده كرديد، دستت گلتم درد نكنه حالا مشكل من رو حل ميكنيد؟ عكس از پوشه زبان قالب كنونيم كه گذاشتم. الان مشكل كجاست؟
سلام دوستان.
در جواب آقاي جاويد بايد بگم كه اولا شما داريد به يه دوست ديگه كمك ميكنيد نه به من كه ميگيد دستم بشكنه... دوم اينكه شايد شما از روي عكس متوجه نشديد كه دوستمون از شاخه زبان در قالب كنوني عكس گرفته يا از قالب پيش فرض! من هم گفتم كه اين دوست ما در ارسالشون هم نوشتند كه اين عكس مربوط به Folder زبان در قالب كنوني (همون سياه) هست. شما سوالتون رو در ارسال قبلي Martian_Man گرفتيد ولي با اينكه ايشون نوشته بودند ، شما گفتيد قالب كنوني نه پيش فرض! به هرحال اين تاپيك مربوط به بسته اي هست كه شما فارسي كرديد و من هم ازش به كلي بي خبرم مثله نويد. و فقط گله كردم كه چرا به ارسال ها توجه نميكنيد؟ اين موضوع بارها در اين انجمن پيش آمده... نام نميبرم.
بعد در جواب پـــســـر مــهـربــــــــون بايد بگم كه من حدود دوسال يا يكسال و نيم پيش در اين انجمن عضو شدم و اين اولين شناسه من هست، اگر شك داريد از آيدي كاربريم (شماره عضويتم) ببينيد، من در اين مدت ايران نبودم و الان برگشتم و فعاليتم رو در اين انجمن شروع كردم. نميدونم اين بحث چرا به عضويت من مربوط ميشه...؟
بعد اينكه من اصلا به Lable احتياجي ندارم، من اگر بخواهم كسي رو راهنمايي كنم با همين ليبل Newbie كارم رو ميكنم. من هيچ ادعاي بر آگاهي و بيشتر دونستن نكردم. (اگر جسارتي كردم من رو ببخشيد) من از همه شماها كمتر ميدونم و Newbie هستم! باز هم ميگم پسر مهربون، من روي اين تاپيك راهنمايي نميتونم بكنم چون جاويد جان اين بسته رو فارسي كرده و خودش هم بايد پاسخ گو باشه من فقط گله كردم!
به هرحال اين بحث ها بي مورد هست و دليلي نداره در اين تاپيك ها بيان بشه. در آخر جاويد جان منظور بنده فقط اين بود كه دوست ما نوشته اين عكس قالب كنوني هست! چرا بهش ميگيد اشتباه نكن؟! به هرحال بهتر از هر چيزي هست كه ما به دوستمون كمك كنيم و اين بحث هارو تموم كنيم.
با تشكر، پدرام.
فکر کنم یک جمله شدیدا منو منحرف کرد
این جمله:
در جواب باید بگم بله ... کار می کرد ... جناب martian_man یه جوری این جمله رو گفتند که اگه فایل زبان در این پوشه موجود نباشه انجمن کار نمی کردجاويد خان به نظر شما اگر فايل زبان موجود نبود انجمن زبانش كار ميكرد؟ خوب معلومه كه فايل زبان داره
من و نوید و پسر مهربون و .... هر روز چندین مطلب رو از انجمن مامبولرن می خونیم و جواب میدیم .... به همین خاطر خیلی وقت ها ممکنه من و شاید دوستانم اشتباه کنیم .... به قول معروف هر کی املا می نویسه غلط داره ...
من هم به خاطر اینکه جمله اول رو خوندم یه جورایی بهم برخورد .. بعدش کلمه قالب کنونی رو دقیق نخوندم .. وقتی داشتم کلمه قالب کنونی رو می خوندم تو این فکر بودم که جواب سوال اول رو چی بدم ..... از طرف دیگه خیلی کم پیش میاد که یه قالب فایل های زبان رو به صورت کامل داشته باشه ... به همین خاطر ذهنم نسبت به این عکس به سمت قالب پیش فرض کشیده شد و ای کاش martian_man عکس فایل ها رو همراه با مسیر پوشه ها می ذاشت.... این چیز ها باعث شد تا من هم اشتباه کنم
بگذریم ... من هم معذرت می خوام
راهنمایی دوست عزیزمون جناب martian_man
اگه در لحظه نصب بسته به مسرهایی که کدها طی می کنند توجه کنید می بینید که این کد ها از طریق پوشه قالب پیش فرض وارد عمل میشن ... حالا که شما این بسته رو نصب کردید این تغییرات در فایل های زبان قالب پیش فرض اعمال شده .. از طرف دیگه اکثر قالب ها با این قضیه سازگاری دارند .. یعنی 95 درصد قالب ها با تغییرات در فایل زبان قالب پیش فرض تغییر می کنند ... چون قالب پیش فرض رو مرجع خودشون به حساب میارن .. غیر از قالب هایی که تو خودشون فایل های زبان دارند .. مثل همین قالب کنونی martian_man ..... برای حل مشکل دو راه دارید
1- تغییرات مربوط به فایل زبان قالب پیش فرض رو در فایل های زبان فالب کنونی نیز اعمال کنید
2- فایل های زبان قالب کنونی رو حذف کنید تا قالب کنونی قالب پیش فرض رو مرجع خودش به حساب بیاره .. البته قبل از این کار یه بکاپ بگیرید .....
در کل نمی دونم این قالب رو چه کسی فارسی کرده .. ولی با قرار دادن فایل های زبان در قالب کار همه رو خیلی سخت کرده ... یه جورایی فارسی سازی اش مشکل داره .. به جز اینکه فایل های زبان این قالب کاملا فرق کنه که فکر نمی کنم اینطوری باشه
فکر کنم دیگه باید مشکلتون حل بشه
یا علی     
علاقه مندی ها (Bookmarks)