سلام دوستان.
در جواب آقاي جاويد بايد بگم كه اولا شما داريد به يه دوست ديگه كمك ميكنيد نه به من كه ميگيد دستم بشكنه... دوم اينكه شايد شما از روي عكس متوجه نشديد كه دوستمون از شاخه زبان در قالب كنوني عكس گرفته يا از قالب پيش فرض! من هم گفتم كه اين دوست ما در ارسالشون هم نوشتند كه اين عكس مربوط به Folder زبان در قالب كنوني (همون سياه) هست. شما سوالتون رو در ارسال قبلي Martian_Man گرفتيد ولي با اينكه ايشون نوشته بودند ، شما گفتيد قالب كنوني نه پيش فرض! به هرحال اين تاپيك مربوط به بسته اي هست كه شما فارسي كرديد و من هم ازش به كلي بي خبرم مثله نويد. و فقط گله كردم كه چرا به ارسال ها توجه نميكنيد؟ اين موضوع بارها در اين انجمن پيش آمده... نام نميبرم.
بعد در جواب پـــســـر مــهـربــــــــون بايد بگم كه من حدود دوسال يا يكسال و نيم پيش در اين انجمن عضو شدم و اين اولين شناسه من هست، اگر شك داريد از آيدي كاربريم (شماره عضويتم) ببينيد، من در اين مدت ايران نبودم و الان برگشتم و فعاليتم رو در اين انجمن شروع كردم. نميدونم اين بحث چرا به عضويت من مربوط ميشه...؟
بعد اينكه من اصلا به Lable احتياجي ندارم، من اگر بخواهم كسي رو راهنمايي كنم با همين ليبل Newbie كارم رو ميكنم. من هيچ ادعاي بر آگاهي و بيشتر دونستن نكردم. (اگر جسارتي كردم من رو ببخشيد) من از همه شماها كمتر ميدونم و Newbie هستم! باز هم ميگم پسر مهربون، من روي اين تاپيك راهنمايي نميتونم بكنم چون جاويد جان اين بسته رو فارسي كرده و خودش هم بايد پاسخ گو باشه من فقط گله كردم!
به هرحال اين بحث ها بي مورد هست و دليلي نداره در اين تاپيك ها بيان بشه. در آخر جاويد جان منظور بنده فقط اين بود كه دوست ما نوشته اين عكس قالب كنوني هست! چرا بهش ميگيد اشتباه نكن؟! به هرحال بهتر از هر چيزي هست كه ما به دوستمون كمك كنيم و اين بحث هارو تموم كنيم.
با تشكر، پدرام.

علاقه مندی ها (Bookmarks)