فکر کنم یک جمله شدیدا منو منحرف کرد
این جمله:
جاويد خان به نظر شما اگر فايل زبان موجود نبود انجمن زبانش كار ميكرد؟ خوب معلومه كه فايل زبان داره
در جواب باید بگم بله ... کار می کرد ... جناب martian_man یه جوری این جمله رو گفتند که اگه فایل زبان در این پوشه موجود نباشه انجمن کار نمی کرد

من و نوید و پسر مهربون و .... هر روز چندین مطلب رو از انجمن مامبولرن می خونیم و جواب میدیم .... به همین خاطر خیلی وقت ها ممکنه من و شاید دوستانم اشتباه کنیم .... به قول معروف هر کی املا می نویسه غلط داره ...
من هم به خاطر اینکه جمله اول رو خوندم یه جورایی بهم برخورد .. بعدش کلمه قالب کنونی رو دقیق نخوندم .. وقتی داشتم کلمه قالب کنونی رو می خوندم تو این فکر بودم که جواب سوال اول رو چی بدم ..... از طرف دیگه خیلی کم پیش میاد که یه قالب فایل های زبان رو به صورت کامل داشته باشه ... به همین خاطر ذهنم نسبت به این عکس به سمت قالب پیش فرض کشیده شد و ای کاش martian_man عکس فایل ها رو همراه با مسیر پوشه ها می ذاشت.... این چیز ها باعث شد تا من هم اشتباه کنم

بگذریم ... من هم معذرت می خوام

راهنمایی دوست عزیزمون جناب martian_man
اگه در لحظه نصب بسته به مسرهایی که کدها طی می کنند توجه کنید می بینید که این کد ها از طریق پوشه قالب پیش فرض وارد عمل میشن ... حالا که شما این بسته رو نصب کردید این تغییرات در فایل های زبان قالب پیش فرض اعمال شده .. از طرف دیگه اکثر قالب ها با این قضیه سازگاری دارند .. یعنی 95 درصد قالب ها با تغییرات در فایل زبان قالب پیش فرض تغییر می کنند ... چون قالب پیش فرض رو مرجع خودشون به حساب میارن .. غیر از قالب هایی که تو خودشون فایل های زبان دارند .. مثل همین قالب کنونی martian_man ..... برای حل مشکل دو راه دارید
1- تغییرات مربوط به فایل زبان قالب پیش فرض رو در فایل های زبان فالب کنونی نیز اعمال کنید
2- فایل های زبان قالب کنونی رو حذف کنید تا قالب کنونی قالب پیش فرض رو مرجع خودش به حساب بیاره .. البته قبل از این کار یه بکاپ بگیرید .....
در کل نمی دونم این قالب رو چه کسی فارسی کرده .. ولی با قرار دادن فایل های زبان در قالب کار همه رو خیلی سخت کرده ... یه جورایی فارسی سازی اش مشکل داره .. به جز اینکه فایل های زبان این قالب کاملا فرق کنه که فکر نمی کنم اینطوری باشه

فکر کنم دیگه باید مشکلتون حل بشه

یا علی