با سلام
میخواستم بدونم شما فایلهای مامبو رو با چه نرم افزاری فشرده میکنید که با فرمت tar.gz فشرده میشود و قابلیت باز شدن بر روی سرور را دارد.
اگه امکان داره لینک دانلود برنامه رو بزارید.
متشکرم
یا حق..

با سلام
میخواستم بدونم شما فایلهای مامبو رو با چه نرم افزاری فشرده میکنید که با فرمت tar.gz فشرده میشود و قابلیت باز شدن بر روی سرور را دارد.
اگه امکان داره لینک دانلود برنامه رو بزارید.
متشکرم
یا حق..
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شما در لينوكس ميتونيد به راحتي Gzip بسازيد.
ضمنا ميتونيد نرم افزار هاي لازم رو از سايت اصلي اون به آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بگيريد.
با سلام
من به این سایت رفتم ولی نمیدونم باید کدوم فایل رو دانلود کنم.
یه فایل دانلود کردم که تو محیط کامندپرامت کار میکنه و نمیدونم چه جوری کار میکنه اگه امکان داره لینک دانلود فایل رو بزارید.
متشکرم
یا حق
ببین
توی اون صفحه تمام اطلاعات هست
تمام ورژنها برای سیستم عاملهای مختلف و همچنین نحوه کمپایل کردن توضیح داده شده.
برای استفاده از کامند پرامپت یه شرتکات بسازید به فایل cmd و start in رو در پروپرتیز فایل برابر %% قرار بدیت. حالا وقتی اجرا کنید و فایل رو توش دراگ کنید لیست کامندها و کی ها رو میبینید.
اگر باهش مشکل دارید میتونید از powearchiver استفاده کنید که لینکش اینه: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا از 7-zip به آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا winzip که مجانی نیست به آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
;D
سلام
آقا سیامک این همه درست .من می خوام بدونم چه دستوری را جلور gzip وارد کنم تا یه پوشه رو فشرده کنه.
یا حق..
از ویندوز استفاده میکنی یا لینوکس؟
اگه از winzip استفاده میکنی که هر فایلی رو دراگ کنی توی پنجره وین زیپ واست کمپرس میکنه.
ولی اگه از برنامه های تحت کامند استفاده میکنی با استفاده از سویچ ؟ میتونی روش استفاده رو ببینی.
اگه با کامند راحت نیستی از winzip استفاده کن
اینم لینکش با کرک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از ویندوز Windows
بالا رو ببين.
علاقه مندی ها (Bookmarks)