خیلی ممنون
ولی باید بگم متاسفانه شما متوجه منظورم نشدید ... مکانیزم یعنی چی؟
شما نگو نمی خوام این کدها و بسته ها رو در اختیار قرار بدم .. بگو نمی خوام عملکرد رو توضیح بدم ....
توی همین پست قبلی در مورد بسته همیشه آنلاین من عملکرد رو توضیح دادم ولی نگفتم باید چجوری این کد رو بنویسی
یه مثال میزنم:
قبلا در مورد یه بسته صحبت کردیم که به آی پی های گوگل مجوز ورود به تاپیک ها بدون ورود به انجمن رو بده ولی به بقیه آی پی ها مجوز ورود نده ... همچین بسته ای برای smf پیدا نکردیم ... در نتیجه فعلا مکانیزمش رو توضیح دادیم ... باید یه بسته ای اعریف میشد تا آی پی های تعریف شده گوگل در جهان رو برای ورود به انجمن ممنوع کنه و بقیه رو نه .. بعدش فهمیدیم اصلا به آی پی ربطی نداره بلکه به useragent مربوط میشه .. چون php می دونه useragent یک کاربر چیه ... پس این شد مکانیزم ..
اون چیزی که شما مد نظرتونه مکانیزم یا عملکرد نیست بلکه خود بسته است .. من هم گفتم بسته نمی خوام
شما هیچی در مورد این بسته نگفتید .. فقط گفتید:
این بسته از طریق ip وارد عمل میشه
فرض کنید من توی تاپیکی بگم یه بسته دارم که فلان کار انجام میده و بعدش هیچی نگم ...
من حتی گفتم عملکردش رو برام پیغام خصوصی بزن ... که این کار رو پدرام انجام نداد ... احتمالا به من اعتماد نداشت
حالا خودتون می دونید .. نمی خوام بحث رو کش بدم ... انشاءالله که پدرام جان در تمام مراحل زندگی موفق باشند ....
و برنامه نویس حرفه ای بمونند ... ما هنوز شاگردیم .....
با آروزی موفقیت برای شما دوستان عزیز

علاقه مندی ها (Bookmarks)