[quote author=SAT_ISLAND link=topic=17182.msg96773#msg96773 date=1229619121]
چرا میگید دیدن پیغام خصوصی کاربرا درست نیست؟
اتفاقا لازم هست و در ویبولتین هم وجود داره.
[/quote]
سلام.
كار درستي نيستش و اصلاً ورود به حريم شخصي ديگران كلاً مشكل داره. وي بولتين هم اصلاً مورد تأييد من نيستش! كاربر توش امنيت نداره! پسوردش رو ميتونن بدزدند و استفاده هاي .... .
من به شخصه انجمنهايي كه به سبك وي بولتين هستند با يوزر خاص خودم و با رمز عبور غير تخصصيم عضو ميشم! اكثر مديرانش به دنبال رمز عبور ديگران نيز هستند!
اين از پرونده مقايسه وي بولتين.
سلام
بعضی از سایتهای همکار میان تو سایت ما و به بعضی از مدیران ما پیشنهاد مدیریت و سمت بالاتر در سایتشون رو میدن که باید ما خبر داشته باشیم که تو سایتمون چی میگذره.
تازه این یکی از مثالها بود.
[/quote]
به نظرتون الان اگه يك سايت رقيب مامبولرن بياد و به من پيشنهاد همكاري بده من ميرم باهاشون كار كنم؟!
شايد برم همكاري كنم ولي اينم مشكلي نداره! هركسي هركاري كه دلش بخواد انجام ميده، شايد ديگه انجمن شما به دردشون نميخوره و برن با كسي ديگه فعاليت كنن! خيلي هم خوبه اگه چنين اتفاقي بيوفته مديريت غازي حكم روا ميشه خوب. اين كه خيلي خوبه!
در ضمن فكر ميكنيد انقدر يك فرد احمقه كه با يك پيغام خصوصي براي چنين كاري اقدام كنه؟! ايميل/چت و .... راه هاي خيلي ساده تري هستند.
لطفا برای این کار راهنمایی کنید و بهتره بسته ای براش در نظر گرفت و احتمالا باید بسته ای هم وجود داشته باشه.
[/quote]
امكان اين كار وجود داره و اصلاً كار سختي نيستش! ولي بنا به دلايل و اهداف مرجع هرگز چنين بسته اي منتشر نخواهد شد ولي اگر شما خيلي براتون اينكار مهمه ميتونيد بريد و جدول مربوطه رو پيدا كنيد و كارتون رو انجام بديد.
كامروا باشيد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)