-
تارنمایی در مورد رپ-موزیک ویدیو و ...
نام سایت : رپ-موبایل-گالری عکس-ویدیوکلیپ
توضیحات سایت : این سایت در زمینه موسیقی - ویدیوکلیپ و به صورت محدود تر در زمینه های معرفی نرم افزارهای کاربردی و فیلم و ... فعالیت دارد.
آدرس سایت :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این سایت از نیوک به مامبو تبدیل شده است...
شاد وسلامت باشید...
اگه نظر . پیشنهاد یا انتقادی هست لطف کنید خوشحال میشم ..اگه بتونم حتما عمل میکنم...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-25-2008 07:17 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : تارنمایی در مورد رپ-موزیک ویدیو و ...
چرا خواستيد انقدر شبيه NUKE باشه؟! ميتونستيد يك طرح جديد بسازيد و از سايتهاي ديگه متفاوت باشيد. اينجوري خيلي زيباتر بود.
فونتهاي قالب رو هم tahoma بزاريد بهتر هستش.
-
-
سلام..
سپاس از اینکه نظر دادید..دلیل شبیه کردن به نیوک این بوده که کاربران قدیم چون از نیوک استفاده میکردند و به اون عادت داشتند برای همین با مامبو کمی مشکل داشتند ...به همین دلیل تصمیم گرفتم که دوباره کاری شبیه نیوک بسازم تا کم کم با تغییرات کاربران رو به مامبو عادت بدم..
در مورد فونت کاملا حق باشماست..از یادآوری سپاسگذارم...حتما ترتیب اثر میدم...
شاد و سلامت باشید
-
-
[quote author=bmw-love link=topic=17198.msg91635#msg91635 date=1224919060]
این سایت از نیوک به مامبو تبدیل شده است...
[/quote]
سلام. اكر امكانش هست در مورد تبديلش توضيح بديد. دستي مطالبي را واردكرديد يا ديتابيس را به ديتابيس مامبو convert كرديد؟
يـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــلي
-
-
با منوی اصلی سایتتون تو مرورگرهای مختلف مشکلی ندارید؟
-
-
سلام. اكر امكانش هست در مورد تبديلش توضيح بديد. دستي مطالبي را واردكرديد يا ديتابيس را به ديتابيس مامبو convert كرديد؟
سلام...دیتا بیس رو convert کردم...توضیح کامل در این مورد کمی طولانی هست..ولی به طور مختصر از کامپوننت com_ezphpnuke استفاده کردم..و تمام کاربران به اسانی منتقل شدند ولی در مورد اخبار باید تغییراتی در دیتا بیس داده میشد(به صورت دستی) که بشه اونها رو با کمک این کامپوننت تبدیل کرد ..
در مورد یوزر ها یک نکته خیلی مهم وجود داره و اون هم اینکه باید بعد از تبدیل همه اعضا یک یوزر با نام کاربری جدید ساخته بشه و به اون دسترسی super admin داده بشه بعد از مدیریت خارج شده و با اون یوزر وارد شویم و به یوزر قبلی خودمون دسترسی super admin بدیم و اون یوزر جدید رو که ساختیم پاک کنیم...
در صورتی که لازم دونستید بفرمایید تا تمام مراحل کار رو در یک تاپیک جدید بنویسم...
--
با منوی اصلی سایتتون تو مرورگرهای مختلف مشکلی ندارید؟
خیر من مشکلی نداشتم..ایا ایرادی وجود داره؟؟؟
-
-
سلام
دوست عزيز اگر براتون مقدور هست و وقت كافي داريد در يك تاپيك جديد مراحل رو آموزش دهيد تا ديگران نيز بتوانند مثل شما براحتي به مامبو كوچ كنند.
مطمئناً كاربران و مديران استقبال خواهند كرد.
نيك بخت باشيد.
-
-
پـــســـر مــهـربــــــــون و دیگر دوستان به خاطر تاخیر شرمندم..ولی امروز کمی وقت داشتم و این بخش رو نوشتم...امیدوارم مورد پسند واقع بشه..
-
-
اگه ناراحت نمیشی نظرمو بی رودرواستی بگم . از نظر من رنگ بندی سایتت یکم بده . نارنجی خیلی چشو میزنه . در ضمن رنگ نوشته هات با نارنجی نمیخونه بعضی جاها
.
به نظرم توی اینجور سایتها باید سعی کرد اصل موضوع راحت توی چشم بیننده باشه . منظورم اینه که تمرکزش بره روی موضوعات . مثلا اگه بشه تیتر مطالب رو کاری کرد که تفکیک شده تر باشه و ...
-
-
سلام..دلیل ایجاد این تاپیک کلا گرفتن اشکال و نقطه ضعف های خودم هست..پس دلیلی برای ناراحت شدن وجود نداره مخصوصا که انتقاد ها منطقی باشه. برای این منظور قالب به طور کامل تغییراتی داده شد امیدوارم در حال حاظر کاربر پسندتر شده باشه..
با سپاس از نظرات همه دوستان
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)