-
پاسخ : باگی که شیشه عمر جوملا را شکست !
سلام
من با این باگ خیلی وقت پیش برخورد کردم . اما در انجمن مطرحش نکردم به دو دلیل : اول به این خاطر که ما اینجا کاربر جوملا نداریم ??? دوم هم چون بیان این موضوع می تونست معانی دیگه ای هم داشته باشه (مثل تعصب و ...)
اینکه این باگ می تونه برای هر برنامه ای پیش بیاد رو رد می کنم ( نظر شخصی ) . این اشتباه کوچیکی نبود که چند ورژن هم طول بکشه . و البته اصلا جای ساده یا معمولی در برنامه به حساب نمیاد که بخوای از کنارش به سادگی و بدون تست رد بشید . این موضوع یه نظر شخصی هست وگر نه من نه در جایگاه قضاوت هستم و نه هیچ وقت چنین کاری می کنم .
ولی این نکته باگ های کوچیک و بزرگ برای هر سیستم متن باز ( و غیر باز ) می تونه اتفاق بیافته رو کاملا قبول دارم . خوب این برنامه ها رو آدم ها نوشتن و آدم هم ...
داشتم می نوشتم که پاسخ جاوید عزیز رو بدم که استاد بنده علی آقا پست دادن و دقیقا حرف من رو زدن ( حتی مثالش منم با linux بود
) .
+ اما این نکته رو اضافه بکنم که می تونه ( احتمالا! ) انتخاب این نوع سیستم های مدیریت محتوا در اثر پیروی از استراتژی مدیریتی خاصی بوده باشه . من با این موارد به ویژه در مدیریت های سازمان های داخلی خیلی برخورد کردم .
موفق باشید
امیر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-27-2008 08:37 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)