سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 16 , از مجموع 16

موضوع: پرسشنامه نرم افزارهای آزاد/ متن باز

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : پرسشنامه نرم افزارهای آزاد/ متن باز

[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=17257.msg92195#msg92195 date=1225528110]
    من هنوز نتونستم مجاب بشم كه چرا بايد در اين پرسشنامه شركت كنم!
    هدف شما برام نامعلومه! هر زمان بنده مجاب بشم كه اين پرسشنامه چه كمكي به متن باز ميكند ايميلم رو براتون ارسال ميكنم.
    پرسشنامه رو ديدم. آدرس سايت شما هم رسمي نيست. دليلش رو ميتونم بدونم؟

البته اين سوالات رو ميپرسم كه كاربراي ديگه هم بتونيد عين من مجاب كنيد.

ميدونيد كه شركت در نظرسنجي هاي اينترنتي بارها به ضرر كاربران اون بوده!

استنباط من از اين پرسشنامه اين بوده كه ميخواهيد پروژه مامبولرن رو بدونيد كه چگونه فعاليت ميكند و چگونه قدرت گرفته كه اگر با آقاي فيروزمندان صحبت ميكرديد به اين سوالات پاسخ ميدادند!

بنده منتظر جوابيه شما هستم.
    [/quote]
    درباره پرسشنامه قبلا توضیحاتی ارائه شده است و یک تحقیق دانشگاهی می باشد. هدف از اجرای آن هم قبلا بیان شده است. می توان گفت که هنوز در محیط دانشگاهی ایران این جنبش جایگاهی نداشته و با این پروژه بسیاری از اساتید دانشگاه تازه با مباحث مربوط به متن باز آشنا شده اند و برای آنها یک موضوع مناسب برای تحقیقات اجتماعی به حساب می اید.

در مورد هاست هم باید بگم که من قبلا پرسشنامه را بر روی هاست خودم قرار داده بودم و لی یکسری مشکلات ناشی از ورژن PHP آن بوجود آمد که وقت برطرف کردن آن را نداشتم و مجبور شدم از این هاست استفاده کنم.

باز هم اگر سوالی باشه دوست دارم که بشنوم.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

این ارسال را برای توضیح بیشتر و البته پاسخ به دوست عزیز پسر مهربون تکراری می فرستم.
    من فکر می کنم که ابهامی که برای شما بوجود اومده ناشی از اینه که تحقیقات اجتماعی زیاد در جامعه شناخته نشده اند. مخصوصا در بین گروه های فنی و مهندسی. دوست عزیز این یک نظرسنجی نیست بلکه یک تحقیق اجتماعی است. من تا بحال با تحقیق اجتماعی برخورد نکرده ام که در اون به ضرر کاربران حرفی، نوشته، عملی و ... انجام شده باشد. اگر شما موردی را سراغ دارید لطفا بیان کنید. من حدس می زنم که نظرسنجی ها اهداف دیگری مثل تبلیغات یا اهداف نادرست سیاسی و ... داشته اند که به ضرر کاربران تمام شده اند. به هر حال این از اخلاق علمی و دانشگاهی و مخصوصا رشته جامعه شناسی که در واقع زبان جامعه و همواره طرفدار مردم است بعید است. می بخشید اما هدف من اصلا چیزی نیست که شما گفتید. من اهدافم را قبلا بیان کرده ام و در تحقیقات اجتماعی اطلاعات باید از مشارکت کنندگان در عمل اجتماعی جمع آوری شود و نه از یک فرد خاص. البته من با آقای فیروزمندان هم صحبت هایی داشته ام و کمک و لطف زیادی هم داشته اند.
    در نهایت اینکه باز هم اگر شما قانع نشده اید من اصلا اصراری ندارم که شما پرسشنامه را جواب دهید چرا که ما بدنبال انجام شدن تحقیق با قیمت ناراحتی و نارضایتی مردم نیستیم.
    باز هم ازا همکاری همه دوستان ممنونم.
    رئیسی.

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

سلام - مثل اينكه ناراحت شديد!
    خانم رئيسي عزيز من اصلاً ناراحت نشدم و ايميلم هم براتون ارسال كردم تا برام لينك رو ارسال كنيد و خوشحال ميشم كه در پرسشنامه شما شركت كنم و اگر بشه كمكي به متن باز كنم.
    سوالاتي هم كه مطرح كردم به اين خاطر هستش كه كمي سوالات موجود در پرسشنامه برام عجيب بود.

اميدوارم كه براتون سوءتفاهمي پيش نيومده باشه.
    چون بارها و بارها با استفاده هاي سوء از اين پرسشنامه ها مواجه شده بودم تنها خواستم كه مطمئن بشم.
    حالا كه ميفرماييد با آقاي فيروزمندان هماهنگ شده پس يك تأييديه داريد.

اميدوارم در هدفي كه داريد پيروز باشيد.

منتظر ايميل ارسالي از جانب شما هستم.

نيك بخت باشيد.

با سلام خدمت همه دوستان.
    خواستم در اين ارسال از همه دوستاني كه در انجام تحقيق ما را ياري كردند تشكر كنم و از بقيه دوستان درخواست همكاري كنم. پر كردن پرسشنامه زمان زيادي طول نخواهد كشيد. همچنين ميتوانيد آن را در چند مرحله تكميل يا تصحيح كنيد.
    باز هم از همه دوستان تشكر مي كنم. همكاري تك تك اعضا براي ما ارزشمند بوده و به انجام بهتر اين تحقيق كمك خواهد كرد.
    رئيسي.

خدمت همه دوستان سلام،
    حدودا 15 روز از ارسال پرسشنامه برای اعضای این سایت میگذرد. در این مدت عده ای از اعضا پرسشنامه را پر کرده و ایمیل های و پیغام هایی از دوستان دریافت کرده ایم که حاکی از لطف و توجه آنها بوده است. از همه این دوستان کمال تشکر را داریم.
    اما در کل تعداد کمی از اعضا پرسشنامه را پرکرده اند. من نمی دانم دلیل آن چیست. من سعی کردم تا آنجا که امکان دارد هدف و دلیل انجام این تحقیق را توضیح دهم و فکر می کنم تا حدودی مساله روشن شده است. اما فکر کردم که شاید برای جلب همکاری بقیه اعضا نیاز به توضیحات بیشتری باشد که می خواهم آنها را ارائه کنم.
    شاید برای کسانی که در دنیای متن باز فعالیت می کنند ابعاد جامعه شناختی این مشارکت زیاد اهمیت نداشته باشد یا از آن اطلاعی نداشته باشند. همانطور که این مساله ممکن است در مورد هر کسی که در فرهنگی زندگی می کند صادق باشد. اما اجتماعات متن باز و مشارکت در آنها برای جامعه شناسی پدیده ای جالب توجه است.
    سالهاست که در فلسفه علم و جامعه شناسی علم و معرفت مسایل مربوط به اخلاق علم و مانند مطرح است. یکی از مسایلی که در جامعه شناسی علم و فناوری مطرح است این است که فناوری منجر به انحصار و تسلط می شود. اخلاقیات حاکم بر فضای علم در فضای فناوری وجود ندارند و این منجر به بسیاری از مشکلاتی می شود که در دنیای جدید مطرح می شوند. از جمله این مشکلات قشربندی دیجیتالی در دنیا است. به نظر می رسد که پدیده نرم افزارهای متن باز بازگشتی مجدد با اخلاقیات حاکم بر فضای علمی در دنیای تکنولوژی است. این یکی از ویژگی های این پدیده است که در جامعه شناسی مورد توجه است. جنبه های زیاد دیگری نیز در این پدیده وجود دارند که به همین اندازه جالب نوجه هستند. بیشتر مسایل مطرح شده در بحث سرمایه اجتماعی در این پدیده نمود دارند. برای تحقیق ما نیز برخی از این جنبه ها مورد توجه هستند. اینکه دلایل مشارکت و فعالیت اعضا در یک چنین اجتماعی چیست؟ ما این سوال را با استفاده از تئوری های جامعه شناختی تحلیل کرده و با استفاده از آنها پرسشنامه ای تهیه کرده ایم و می خواهیم آن را در عمل نیز مورد سنجش قرار دهیم.
    یکی از اهداف من مطرح نمودن مسایل جامعه علمی و فناوری ایران در فضای علوم انسانی و تلفیق این دو دسته است. شاید این تلفیق برای ما به تنهایی اهمیت و ارزشی نداشته باشد اما در سطح وسیع و در کل جامعه جدایی این دو گروه منجر به مسایل و مشکلات زیادی می شود. در دنیا کارهای زیادی در این جهت انجام شده است. در ایران نیز باید ان را شروع کرد.
    و اما این تلفیق بدون همکاری هر دو گروه میسر نمی شود. من فکر می کنم که ما به همان اندازه که برای پیشرفت متن باز از نظر فنی به تلاش نیازمندیم از نظر اجتماعی و فرهنگی نیز نیازمندیم. همه ما می دانیم که پدیده متن باز بیشتر مساله ای فرهنگی و اجتماعی است تا مساله ای فنی و تکنیکی. بنابراین به نظر می رسد که صرف کمی وقت (حداکثر 10 دقیقه) برای انجام تحقیقی در مورد ابعاد اجتماعی کاری که به آن علاقه مندیم و برای گسترش آن تلاش می کنیم، هزینه زیادی ندارد و در عوض می تواند بعنوان آغازی خوب برای انجام تحقیقاتی بهتر و بیشتر قلمداد شود. مسلم است که اگر ما خود نخواهیم متن باز را بعنوان مساله ای مهم در جامعه علمی مطرح کنیم هیچ کس دیگری این کار را انجام نخواهد داد.
    در نهایت باز هم از همه دوستان تشکر می کنم و باز هم از همه می خواهم که در انجام این تحقیق ما را یاری کنید. در ضمن هرگونه سوال یا ابهامی برای دوستان در مورد این تحقیق وجود دارد آن را ایمیل کرده یا در همین تاپیک بپرسند.
    رئیسی.

پرسشنامه نرم افزارهای آزاد/ متن باز

خدمت همه اعضای سایت سلام عرض میکنم.
    ما در ادامه انجام تحقیقمان تصمیم گرفتیم که لینک پرسشنامه را در سایت قرار دهیم تا دوستانی که برای آنها ایمیل ارسال نشده یا از طریق لینک ارسال شده به ایمیل شان پرسشنامه را پرنکردند، از طریق همین لینک بتوانند پرسشنامه را پر کنند.
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    از طریق این لینک هر عضوی تنها یک بار میتواند پرسشنامه را پر کند و نمی توان آن را در چند مرحله تکمیل یا تصحیح کرد. همچنین از دوستان تقاضا داریم تنها کسانی این پرسشنامه را پر کنند که قبلا پرنکرده اند و حتما عضو سایت مامبولرن هستند.
    باز هم از همه دوستان تشکر می کنیم و یادآوری می کنیم که همکاری شما و صرف چند دقیقه وقت برای ما ارزش زیادی دارد.
    رئیسی.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)