-
پرسشنامه نرم افزارهای آزاد/ متن باز
با سلام خدمت همه اعضای محترم سایت مامبولرن،
ما در حال انجام یک تحقیق جامعه شناسی در دوره کارشناسی ارشد در مورد نرم افزارهای آزاد /متن باز هستیم. پروژه مامبولرن بعنوان نمونه ایرانی برای این مطالعه انتخاب شده است. برای این منظور پرسشنامه ای تهیه کرده ایم که آدرس آن را برای اعضا ایمیل کرده ایم. پرکردن آن زمان زیادی نخواهد گرفت.
ضمنا هماهنگی های لازم با مدیر سایت انجام گرفته است. در صورت داشتن سوال، در همین تاپیک مطرح کنید یا به آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بفرستید.
در صورتی که ایمیلی برای شما ارسال نشده و تمایل به شرکت در این تحقیق دارید، لطفا آدرس ایمیل خودتان را برای من ارسال فرمایید.
مطمئنا همکاری شما ما را در انجام بهتر این تحقیق کمک خواهد نمود.
با تشکر فراوان، مهین رئیسی.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-30-2008 01:48 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : پرسشنامه نرم افزارهای آزاد/ متن باز
سلام
من مايل هستم و هنوز ايميلي رو دريافت نكردم. اگر امكانش هست در همين تاپيك صفحه مربوط به نظر سنجي رو معرفي كنيد. يا برام پيغام خصوصي ارسال كنيد.
اگر بتونيد اهدافتون از اين پرسشنامه رو هم بيان كنيد خيلي عالي ميشه و اينكه چرا مامبولرن رو انتخاب كرديد؟!
نيك بخت باشيد.
-
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=17257.msg92094#msg92094 date=1225377743]
سلام
من مايل هستم و هنوز ايميلي رو دريافت نكردم. اگر امكانش هست در همين تاپيك صفحه مربوط به نظر سنجي رو معرفي كنيد. يا برام پيغام خصوصي ارسال كنيد.
اگر بتونيد اهدافتون از اين پرسشنامه رو هم بيان كنيد خيلي عالي ميشه و اينكه چرا مامبولرن رو انتخاب كرديد؟!
نيك بخت باشيد.
[/quote]
من هم همینطور
-
-
خوشحال میشم منم شرکت کنم.
منتظر میمانم
-
-
با سلام خدمت دوستان،
من ایمیل اعضا را از همین سایت پیدا کردم. اگر برای شما پرسشنامه ارسال نشده به این دلیل بوده که آدرس ایمیل نداشته اید یا فقط ID بوده است. به هر حال اگر شما لطف بفرمایید و آدرس ایمیلی در اختیار اینجانب قرار دهید خیلی ممنون میشم. من در ابتدا قصد داشتم که آدرس را همین جا در انجمن قرار دهم تا همه اعضا پر کنند اما بدلیل اینکه من باید حتما نمونه گیری داشته باشم و تعداد لینک های ارسال شده و پاسخ های دریافت شده برای من مهم هستند، بنابر صلاحدید اساتیدم ناگزیر شدم که به ایمیل ها پرسشنامه را ارسال کنم. دلیل دیگر این بوده که چون این پرسشنامه آنلاین است و من نمی توانم از هویت پاسخگویان مطمئن باشم، احتمال این وجود دارد که افرادی غیر از اعضای مامبو این پرسشنامه را پر کننند و منجر به نتایج نادرستی شود.
هدف این تحقیق، بررسی نرم افزارهای آزاد / متن باز در چامعه شناسی است. در دنیا تحقیقاتی با این هدف انجام شده اند اما در ایران هنوز در این مورد کاری انجام نشده است. برای جامعه ما این نرم افزارهای اهمیت زیادی دارند چرا که هم در حال توسعه هستیم و هم در حال تحریم و در مسیر رشد فناوری جدید. ما در این تحقیق به دنبال شناخت مدل جامعه شناختی این اجتماعات (مشارکت کنندگان در نرم افزارهای آزاد/ متن باز) در جهان و مقایسه /ان با ایران هستیم.
پروژه مامبو نیز به چند دلیل انتخاب شده است. ما بعد از بررسی متوجه شدیم که این پروژه، پروژه فعالی است. اعضا روابط بیشتر و فعال تری با هم دارند و بیشتر حالت متن باز را دارد (نسبت به کارهای دیگری که در ایران در قسمت های دولتی و ... انجام می شود).
باز هم از همه دوستان تشکر می کنم و از دوستانی که برایشان ایمیل ارسال نشده خواهش می کنم که آرس ایمیل شان را برای من ارسال کنند. پاسخگویی صحیح و دوستانه شما ما را در فهم بهتر این مساله یاری خواهد نمود.
مهین رئیسی.
-
-
سلام
قراره که با این نظرسنجی به کجا برسیم!!؟ چی بشه!!؟
یا که بهتر بگم چه دردی از نرم افزارهای آزاد/ متن باز تو ایران رو درمان میکنه!!؟
یا علی
-
-
سلام.اين تاپيك كجا بود؟ 
يه ايميل براي آي دي من اومده بود اما نتونستم بهش اعتماد كنم. حالا كه تاپيك را را اينجا ديدم مي رم سراغش ... 
در راه توسعه ي open source موفق باشيد 
يــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلي
-
-
سلام
علي جان لطفاً آدرسش رو براي من پ.خ كن. ظاهراً خانم رئيسي فراموش كردن براي بنده ارسال كنن.
دستت درد نكنه.
-
-
با سلام،
من قبلا هم بیان کردم که این یک تحقیق اجتماعی است. همه ما می دونیم که متن باز در ایران وضعیت درستی نداره. من خودم لیسانس مهندسی نرم افزار دارم، و تو چند تا پروژه لینوکسی هم کار کردم. متن باز مساله ای اساسا اجتماعی است. تابحال در ایران کار زیادی در مورد این نرم افزارها انجام نشده و هرچی هم بوده از نگاه فنی و تکنیکی بوده. ما مسلما با یک تحقیق به جای خاصی نخواهیم رسید و اصولا تلفیق یک مساله مهندسی با تئوری های جامعه شناختی و بعد انجام این تحقیق در قالب جامعه شناسی خودش کلی وقت گیر و سنگین است. اما این کار می تواند شروعی برای این گونه تحقیقات و اصولا مطرح کردن بیشتر این مساله در جامعه باشد. به نظر من ما باید هر چه زودتر این کار را شروع می کردیم و هرچه زودتر مساله متن باز را به مساله اجتماع (و نه دولتی یا اجرایی و ...) تبدیل کنیم. به هر حال من فکر می کنم برداشتن یک قدم در این راه هرچند کوچک می تواند به ما در توسعه بیشتر این نرم افزارها و مهمتر از اون فرهنگ متن باز کمک کند.
با تشکر از همراهی همه دوستان.
-
-
من هنوز نتونستم مجاب بشم كه چرا بايد در اين پرسشنامه شركت كنم!
هدف شما برام نامعلومه! هر زمان بنده مجاب بشم كه اين پرسشنامه چه كمكي به متن باز ميكند ايميلم رو براتون ارسال ميكنم.
پرسشنامه رو ديدم. آدرس سايت شما هم رسمي نيست. دليلش رو ميتونم بدونم؟
البته اين سوالات رو ميپرسم كه كاربراي ديگه هم بتونيد عين من مجاب كنيد.
ميدونيد كه شركت در نظرسنجي هاي اينترنتي بارها به ضرر كاربران اون بوده!
استنباط من از اين پرسشنامه اين بوده كه ميخواهيد پروژه مامبولرن رو بدونيد كه چگونه فعاليت ميكند و چگونه قدرت گرفته كه اگر با آقاي فيروزمندان صحبت ميكرديد به اين سوالات پاسخ ميدادند!
بنده منتظر جوابيه شما هستم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)