این ارسال را برای توضیح بیشتر و البته پاسخ به دوست عزیز پسر مهربون تکراری می فرستم.
من فکر می کنم که ابهامی که برای شما بوجود اومده ناشی از اینه که تحقیقات اجتماعی زیاد در جامعه شناخته نشده اند. مخصوصا در بین گروه های فنی و مهندسی. دوست عزیز این یک نظرسنجی نیست بلکه یک تحقیق اجتماعی است. من تا بحال با تحقیق اجتماعی برخورد نکرده ام که در اون به ضرر کاربران حرفی، نوشته، عملی و ... انجام شده باشد. اگر شما موردی را سراغ دارید لطفا بیان کنید. من حدس می زنم که نظرسنجی ها اهداف دیگری مثل تبلیغات یا اهداف نادرست سیاسی و ... داشته اند که به ضرر کاربران تمام شده اند. به هر حال این از اخلاق علمی و دانشگاهی و مخصوصا رشته جامعه شناسی که در واقع زبان جامعه و همواره طرفدار مردم است بعید است. می بخشید اما هدف من اصلا چیزی نیست که شما گفتید. من اهدافم را قبلا بیان کرده ام و در تحقیقات اجتماعی اطلاعات باید از مشارکت کنندگان در عمل اجتماعی جمع آوری شود و نه از یک فرد خاص. البته من با آقای فیروزمندان هم صحبت هایی داشته ام و کمک و لطف زیادی هم داشته اند.
در نهایت اینکه باز هم اگر شما قانع نشده اید من اصلا اصراری ندارم که شما پرسشنامه را جواب دهید چرا که ما بدنبال انجام شدن تحقیق با قیمت ناراحتی و نارضایتی مردم نیستیم.
باز هم ازا همکاری همه دوستان ممنونم.
رئیسی.