سلام ،برای جایگزینی فایل فلش بجای لوگوی سایت (قالب siteground71)تگ فلش کدوم قسمت indexباید جایگزین کنم و تو فایل cssکدمو قسمت باید حذف بشه ؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام ،برای جایگزینی فایل فلش بجای لوگوی سایت (قالب siteground71)تگ فلش کدوم قسمت indexباید جایگزین کنم و تو فایل cssکدمو قسمت باید حذف بشه ؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام. لينك قالب را هم لطفا بزاريد.
يـــــــــــــــاعـــــــ ـــــــلي
parsdesigner.parsaspace.com/Mambo/template/siteground71_fa.zip
نمی دونم منظورتون همینه یا چیز دیگه ای!!؟؟
سلام. توي فايل index لايه هاي زير مربوط به قسمت هدر هستند :
كه توي فايل css هم به id هركدوم مقدار داده شده.کد:<div id="logo_bg"> <div id="logo"> <div id="topnews">
در ضمن در قسمت بالاي سايت يه ماژول هم لود مي شه كه در لايه "topnews" هست و اگ شما خواستيد كل قسمت بالا را فايل فلش بزاريد بايد اين ماژول را هم حذف كنيد.
در كل اگر مايليد كه تمام قسمت مشخص شده در عكس زير تبديل به يك ناحيه ي فلش بشه، بايد تمام محتويات داخل لايه "logo_bg" را حذف كنييد و در فايل css هم كلاسش را ويرايش كنيد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
يـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلي
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=17266.msg92160#msg92160 date=1225464652]
سلام. توي فايل index لايه هاي زير مربوط به قسمت هدر هستند :
كه توي فايل css هم به id هركدوم مقدار داده شده.کد:<div id="logo_bg"> <div id="logo"> <div id="topnews">
[/quote]
با سلام منم میخام هدر بالای این تمپلت رو (SiteGround71 ) عوض کنم ولی هر کاری کردم نشد , میشه بفرمائید این فایل index که فرمودید تو کدوم مسیره.
بنده لوگو داخل فولدر Images داخل فولدر sitegroun71 رو عوض کردم ولی نشد در واقع به خاطر پرمیشن گیر میده هر چقدر هم پرمیشن رو عوض میکنم جواب نمیده یعنی سیستم اجازه نمیده و میگه شما اجازه عوض کردن پرمیشن رو ندارید. حتی پرمیشن فولدر sitegroun71 رو هم نمیتونم عوض کنم.
منتظر جوابتون هستم.
سلام
منظورشون فایل index.php موجود در پوشه siteground71 واقع در پوشه templates بوده.
برای مشکل بعدی خودتون در یک تاپیک جدید مطرح کنید و بهتر توضیح بدید!
یا حق
سلام. دوستان عزيز. >
ميتونيد اين خط <div id="topnews"> روحفظ كنيد.. با چند تا تغيير در css
₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ₪₪
اين index رو جايگزين index قالب كنيد ---> starkboy.persiangig.com/dooe4/index.php
اين css رو هم جايگزين css قالب كنيد ---> starkboy.persiangig.com/dooe4/template.css
اين فايل فلش رو هم توي پوشه images قالب بندازيد-----> starkboy.persiangig.com/dooe4/223.zip
كه بعدا مي تونيد فايل فلش رو تغيير بديد.
براي ذخيره كردن از Save Target As... استفاده كنيدا !
الان با هيدر فلشتون حال كنيد.
(براي راحتي كارتون اي كارو كردم / دوستان حرفه اي هم اگه يه كم سر سوالات وقت بذارن خوب مي شه)
علیک سلام
قبل از هرچیز یک تشکر بکنم که فایلها رو تغییر دادید و قرار دادی!
[quote author=starkboy link=topic=17266.msg110746#msg110746 date=1248552575]
دوستان حرفه اي هم اگه يه كم سر سوالات وقت بذارن خوب مي شه
[/quote]
بهشون میگم
اما این رو هم اینجا میگم که کاربران هم در هنگام طرح سوال اگر وقت بزارن و کمی فکر کنن خوب میشه.
حالا یه ابهام اینجا هست! اگر منظورتون علی کاظم زاده هست که ایشون به سوال پاسخ دادن و طرح کننده سوال به جواب رسیده که ادامه نداده!
اگر هم با من هستید که خوب منم پاسخ سوال دوستمون رو دادم! نه بیشتر و نه کمتر! حالا شاید من هنوز فارسیم خوب نشده و با اصطلاحات آشنا نیستم!
حالا شما از کجا دلخور هستی من نمیدونم، اما منظورتون رو متوجه نشدم! در هر صورت جای این موارد اینجا نیست، اگر مطلب و یا پیشنهاد و انتقاد خاصی مد نظرتون هست میتونید در جای خودش (مجموعه مربوطه) مطرح کنید. اگر هم مایل به بحث اختصاصی و خصوصی هستید، بصورت خصوصی در خدمتتون هستیم.
به هر شکل هرگونه پیشنهاد و انتقادی ما رو خوشحال میکنه، چرا که هدف مامبولرن همیشه کاربر سالاری بوده و هست و تمامی فعالیتها در اینجا با مشورت کاربران انجام میشه.
یا حق
-
شما كه گل هستيد ! دوستان ديگه هم همينطور!
من هم منظورم توي اين بحث نبود !
توي تاپيك هاي ديگه خيلي جواب هاي مبهم ديدم ،با خودم گفتم من كه اطلاعاتم در اون حد نيست كه بتونم جواب بدم... دوستان وارد بايد جواب بدن ديگه!
ولي در كل انجمن بسيار عالي هست و اكثر سوال ها هم به نتيجه مي رسه! O0
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=17266.msg110731#msg110731 date=1248534234]
سلام
منظورشون فایل index.php موجود در پوشه siteground71 واقع در پوشه templates بوده.
برای مشکل بعدی خودتون در یک تاپیک جدید مطرح کنید و بهتر توضیح بدید!
یا حق
[/quote]
با تشکر از شما و دوست عزیز starkboy بنده مشکل خودم رو در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مطرح کردم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)