-
موقعیت های ماژول ها و کامپوننت ها
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز
من یه قالبی آماده کردم و می خوام از قالب خودم برای سایت استفاده کنم.
ولی کدهایی که مربوط به ماژول و کامپوننت ها هست رو نمی دونم از کجا باید کپی کنم و در موقعیت قالب خودم بگذارم؟
در این زمینه مقالاتی هم مامبو و دیگر دوستان ارائه داده اند ولی کافی نیست مثلاً نگفته اند ماژول منو یا کامپوننت مثلاً مدیریت تبلیغات کدش کجاست و باید در کجای قالب جای گذاری شوند ...!!!!!
با سپاس از همه دوستانی که وقت خودشون رو در اینجا سپری میکنند.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-01-2008 11:43 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : موقعیت های ماژول ها و کامپوننت ها
سلام دوست عزيز. اگه منظورت را درست فهميده باشم شما نياز به كدهايي داري كه مثلا يك ماول را لود كند، هدر قالب و....
خوب اگه با دريم ويور كار ميكني اين اكستنشن را دانلود كن و ازش نهايت استفاده را ببر.
vof.gigfa.com/index.php?action=downloadfile&filename=joomlas olutions1.0.mxi&directory=&
از اين لينك دانلود كنيد
** هایپر لینک حذف شد
-
-
[quote author=plusboy link=topic=17278.msg92211#msg92211 date=1225541524]
سلام دوست عزيز. اگه منظورت را درست فهميده باشم شما نياز به كدهايي داري كه مثلا يك ماول را لود كند، هدر قالب و....
خوب اگه با دريم ويور كار ميكني اين اكستنشن را دانلود كن و ازش نهايت استفاده را ببر.
vof.gigfa.com/index.php?action=downloadfile&filename=joomlas olutions1.0.mxi&directory=&
از اين لينك دانلود كنيد
[/quote]
سلام ممنونم از اینکه بهم کمک میکنی.
آره درست فهمیدی من میخوام بدونم مثلاً کد منو چیه و تو موقعیت قالب خودم جا گذاری کنم ...
خب با عرض معرت من با دریم ویور کار نمیکنم الان تو سایت دانشگاههم و دسترسی به برنامه ندارم ولی با فرانت پیج کار میکنم میتونی کمکم کنی در رابطه با فرانت پیچ ؟
فقط می خوام بدونم کد ماژول ها کجاست که کپیش کنم تو موقعیت قالب خودم ؟؟؟؟؟
ممنونم
** هایپر لینک حذف شد
-
-
خوب خدا را شكر كه درست فهميدم.
من همين الان ويندوز عوض كردم و دريم ويور در دسترس ندارم. متاسفانه
-
-
سلام.
شما لازم نيست براي هر ماژول، كدي متفاوت به كار ببريد.
تنها كاري كه انجام مي دهيد اين است كه موقعيت هاي كلي مثل right , left , banner , bottom , top و ... را همانطور كه در آموزش ها گفته شده فراخواني مي كنيد.
بقيه كار را بايد از طريق بخش مديريت مامبو انجام بديد و بريد به ماژول ها -->ماژول هاي بخش كاربري و سپس وارد ماژول مورد نظر بشيد و در مقابل "موقعيت" ، موقعيت مورد نظر در قالب را انتخاب كنيد و ماژول را منتشر كنيد. همين ! 
يـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلي
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)