-
شما چرا پشتیبانی جملا رو قبول نمکنین
من تا حالا تو ایرا پشتیبانی به این خوبی ندیدم ولی حیف نیست این همه استعدادو فقط تو مامبو بزارین من خودم از مامبو استفاده میکنم ولی برای طراحی های دیگران بهشون جوملارو پیشنهاد میکنم چون واقا قالبای خیلی خوب و زیبای داره همینتور کامپوننت و ماژول... نمیخوام به کسی بی احترامی کنم ولی پشتیبانی جوملا تو ایرتن اصلا خوب نیست این خیلی بده چون واقعان جوملا هم چیز خیلی خوبیه...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-01-2008 05:43 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : شما چرا پشتیبانی جملا رو قبول نمکنین
با سلام
فعلا جزو سیاست های تیم نیست
موفق باشید
-
-
سلام
من به سیاست تیم کاری ندارم . اما این جوملای خوب رو فعلا 3-4 تیم دارن (مثلا) ساپورت میکنن. هرکی دستش رسیده یه کاری (درست یا غلط ) انجام داده .
این موضوع اصلا خوب نیست ( نه برای کاربرها و نه برای تیم هاشون ) . اما به زودی مامبو درشرایط استثنایی قرار میگیره که ( به نظر من ) توانمندی ها و انعطاف ایده آلی رو ارائه خواهد داد . (CakePHP ، بعدا درمورد این موضوع تاپیک های خوبی باز میکنم
)
با داشتن فرهنگ متن باز، همه پروژه های موفق می تونند خوب و حرفه ای باشند . تیم مامبولرن این فرهنگ رو داشته و به خوبی هم به دیگران یاد داده ( نظر شخصی !) .
اما من به شخصه اصلا" ( یا حداقل فعلا) دوست ندارم تیم مامبولرن به سمت جوملا بره ... :-X
ایرانی باشید
امیر
-
-
سلام
جوملا ديگه چيه؟! اينم شد مديريت محتوا؟ فقط قالب داره كه اونم خيلي سخت نيست ساختنش!
من به شما قول ميدم كه براي نسخه هاي آينده مامبو خودم به شخصه هر ماه يك قالب آماده كنم و براي استفاده عموم قرار بدم تا ديگه اين ايراد رو به مامبو كسي نگيره.
همونطور كه امير گفت هم كيك پي اچ پي تغييرات بسياري به مامبو خواهد داد كه من طي دو هفته پيش در اين رابطه تحقيق كردم و به نتايجي رسيدم كه واقعاً تعجب كردم.
مطمئناً شما هم تعجب خواهيد كرد.
در هر صورت نخود،نخود ؛ هركه دهد پاسخ خود. (ما را به جوملا چكار است)
نيك بخت باشيد.
-
-
با سلام به جميع مهندسين. ميتونم بپرسم اين كيك پي اچ پي چيه؟؟؟
از كجا ميتونم در موردش بيشتر بدونم
ببخشيد كه وسط حرف چند مهندس پريدم
-
-
سلام. به لينك زير يه سري بزنيد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
يـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــلي
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)