-
دیدن ادامه ی مطلب و لینک ها فقط برای اعضا
با عرض سلام و خسته نباشید ...
من چنذ روزی میشه که به جمع مامبو پیوستم و INP رو انداختم دور ...
دوستان من میخوام ادامه ی مطلب رو فقط برای اعضا فعال کنم ... یعنی زمانی که میهمان وارد سایت میشه تمامی پست ها رو مشاهده کنه ولی زمانی که روی ادامه ی مطلب میزنه و میخواد ادامه رو ببینه بگه که باید اول عضو بشه بعد ادامه رو ببینه ...
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید ( توجه کنید بنده 0 کیلومتر هستم در زمینه مامبو ) .
موفق باشید ...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-02-2008 10:17 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : دیدن ادامه ی مطلب و لینک ها فقط برای اعضا
سلام
این قابلیت در مامبو 4.6 غیر فعال شده .
-
-
سلام - به جمع ما خوش آمدي
البته راه هاي خاصي هستش كه ميشه اينكار رو انجام داد. از قبيل اينكه شما هر محتوا رو در دو محتواي مختلف ايجاد كني و يكي رو پابليك بدي و يكي ديگه رو رجيستر و بعدش پابليك كه نمايش داده ميشه رو داخلش لينك قرار بدي كه به اونجا منتقل بشن. اما راه هاي ديگه اي هم هست كه بايد حداقل 20 كيلومتر كار كرده باشي تا بتوني انجام بدي! :دي
اميدوارم به دردت بخوره.
نيك بخت باشيد.
-
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=17293.msg92322#msg92322 date=1225640296]
سلام - به جمع ما خوش آمدي
البته راه هاي خاصي هستش كه ميشه اينكار رو انجام داد. از قبيل اينكه شما هر محتوا رو در دو محتواي مختلف ايجاد كني و يكي رو پابليك بدي و يكي ديگه رو رجيستر و بعدش پابليك كه نمايش داده ميشه رو داخلش لينك قرار بدي كه به اونجا منتقل بشن. اما راه هاي ديگه اي هم هست كه بايد حداقل 20 كيلومتر كار كرده باشي تا بتوني انجام بدي! :دي
اميدوارم به دردت بخوره.
نيك بخت باشيد.
[/quote]
ممنون از راهنمایی و کمک شما ...
حالا من اگه بخوام این کار رو انجام بدم چه کار باید بکنم واقعا برام مهم و حیاتی هست ...
ممنون میشم رسیدگی کنین ...
موفق باشید ...
-
-
كدوم كار رو؟ ايني كه گفتم يا اوني كه بايد كدنويسي كني؟
-
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=17293.msg92338#msg92338 date=1225646171]
كدوم كار رو؟ ايني كه گفتم يا اوني كه بايد كدنويسي كني؟
[/quote]
دوست عزیز به نظرم روش اولی کار رو 2 کاره میکنه و روش دومی که گفتید بازم سخته و من کد نویسی نمی تونم بکنم ولی اگه کسی بلد باشه کد نویسی کنه برام و این کار رو انجام بده از خجالتش در میام ...
منتظر جوابتون هستم ...
موفق باشید ...
-
-
سلام
فكر ميكنم بايد به يكي از افراد تيم مامبولرن بسپاريد و اگر قوانين در اينرابطه اصلاح شده با ايميل تيم مامبولرن تماس بگيريد.
نيك بخت باشيد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)