دوستان سلام مجدد ،
میخواستم بدونم که کدوم کمپوننت Forum و کدوم کمپوننت Comments از همه بهتره با جومله استفاده کنم !!
دوستان سلام مجدد ،
میخواستم بدونم که کدوم کمپوننت Forum و کدوم کمپوننت Comments از همه بهتره با جومله استفاده کنم !!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شما اینجا رو رسما" کردی انجمن جوملا ها...
برای فروم میتونی از Joomlaboard (همون Simpleboard خودمون) و برای کامنت هم میتونی از AkoComment استفاده کنی.
هاهاهاهاهاه ;D مرصی رادمهرجون ولی آخه سایت فارسی جومله نداریم... بهتر نیست که شماها هر دو را سپورت کنید؟؟ چونکه هر دو را بلدید ؟ این یه پیشنهاده... مرصی بابت جواب.... ولی AkoComment کار نمیکنه !! میتونید لطف کنید لینک ورژن خوبشا بهم بدید.... ممنون میشم :-*
سلام
می خواستم کامپوننت مربوط به انجمن (مامبو) رو دانلود کنم؛ ولی توی قسمت دانلودها نبود ! یک نفر یکی لینک بده (ممنون)
سلام از لینک زیر استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به خاطر داشته باشید که برای دانلود شما میبایست:
1- عضو سایت مامبولرن باشید.
2- با نام کاربری خود جهت دیدن لینک دانلود وارد شوید
یا علی
محمد جان این که Joomlaboard یا Akcoment که نیست !!! کسی لینک ڤرژنه خوبشا داره ؟؟ ممنون میشم ..... مرصی
سلام
شما برای نصب Akocoment باید بعد از نصب کامپوننت , مامبوت آن را نصب کرده و نیز آن را فعال نمایید تا این کامپوننت کار کند
کامپوننت Akocoment
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مامبوت Akocoment
mamboboard
Simpleboard
SMF
یا علی/خداحافظ
انجمن رو از لینکی که داده بودید دانلود کردم، حالا باید چیکار کنم ... (اون رو توی فولدر Forum آپلود و extract کردم)؛ برای راه اندازی اون و اضافه کردن منوی(انجمن) باید چیکار کرد؛ کامپوننت یا ماژول خاصی می خواد.
سلام
این انجمن مستقل از مامبو کار میکنه
شما به راحتی میتونید آدرس سایتی رو که انجمن رو اونجا آپلود کردی وارد کنید و اونرو نصب کنید.
نیاز به ماژول خاصی نیست میتونید یک آدرس صفحه وب برای اون لینک کنید در یکی از منوهای مامبو.
مرصی بابت کمکاتون ! من Akocomment ra داونلود کردم و نصبشم کردم !! ولی چند سوال داشتم !
1- چطوری میتونم سایز Editor را تغییر بدم !؟ چونکه میخوام فقط در وسط صفحه قرار بگیره .
2- آیا من باسه هر Article باید کلمه {oscomment} را تایپ کنم ؟ یا خوش اتوماتیک باسه هر کدومشون یاداشت میده ؟
3- چطور میتونم جای "یاداشتها را عوض کنم. مثلا کنار PDF بذارم ؟
خیلی ممنون شما
علاقه مندی ها (Bookmarks)