با عرض ارادت به تمام مامبولرنی ها
من میخوام به قسمت مشخصات کاربران چند مورد را اضافه کنم و همچنین در رابطه با عناوینی که با میزان پست ها به کاربران داده میشه میخوام برای یک گروه خاصی مثلآ مدیران سایت این قسمت را نداشته باشم.
حالا چه کنیم ???

من میخوام به قسمت مشخصات کاربران چند مورد را اضافه کنم و همچنین در رابطه با عناوینی که با میزان پست ها به کاربران داده میشه میخوام برای یک گروه خاصی مثلآ مدیران سایت این قسمت را نداشته باشم.
حالا چه کنیم ???
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
[quote author=memfis link=topic=16869.msg89691#msg89691 date=1223543191]
حالا چه کنیم ???
[/quote]
برای اضافه کردن فیلد به مشخصات کاربران از بسته Custom Profile Field استفاده کنید
برای دانلود: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای حذف عناوین مرتبط با پست از
پنل مدیریت --> تنظیمات قالب جاری --> مخفی شدن نمایش عنوان درجه کاربری در انجمن ها را تیک دار کنید.
اینطوری افرادی که در گروه کاربری خاصی قرار می گیرند عنوان مربوط به گروه کاربری را به خود میگیرند و اعضای گروه بندی نشده عنوانشان بر اساس پست تغییر می کند
یک سوال؟!؟
اگه این بسته تا حالا فارسی سازی نشده انجام بدم و داخل همین انجمن قرار بدم.
![]()
خیلی ممنون از لطف و همکاریتون
ولی .....
اگه تا حالا این بسته رو فارسی کردید که تو مامبولرن معرفی کنید
اگر نه بهتره بسته دیگه ای رو فارسی کنید .. چون این بسته قبلا توسط persiansmf فارسی شده ....
اگه مایلید تو این زمینه همکاری کنید امادگی خودتون رو اعلام کنید ...
من بهتون بسته هایی معرفی می کنم که دیگران بهش احتیاج بیشتری دارند و از آقای فیروزمندان می خوام اگه بسته شما مشکلی نداشت توی smflearn قرار بدند
یا حق
[quote author=javid2005 link=topic=16869.msg89708#msg89708 date=1223558929]
خیلی ممنون از لطف و همکاریتون
ولی .....
اگه تا حالا این بسته رو فارسی کردید که تو مامبولرن معرفی کنید
اگر نه بهتره بسته دیگه ای رو فارسی کنید .. چون این بسته قبلا توسط persiansmf فارسی شده ....
اگه مایلید تو این زمینه همکاری کنید امادگی خودتون رو اعلام کنید ...
من بهتون بسته هایی معرفی می کنم که دیگران بهش احتیاج بیشتری دارند و از آقای فیروزمندان می خوام اگه بسته شما مشکلی نداشت توی smflearn قرار بدند
یا حق
[/quote]
من همجوره در خدمتم
فقط به دلیله اینکه پشت کنکوری هستم و کنکور هم تا دو ماه دیگست وقتم محدوده و از سرعت پایین برخوردار هستم ;D
خیلی ممنون ...
نه اجباری در کاره و نه درخواستی ....
من پیشنهاد دادم ... شما هم اگر مایل بودید قبول کنید ..
نظرتون در مورد 2 بسته در هقته چیه؟
با این توصیف می تونید به درستون برسید یا نه؟
به شما اکیدا توصیه می کنم اگه این کار به درستون لطمه می زنه این پیشنهاد رو قبول نکنید
و اگر نه بگید من توسط پیغام خصوصی بهتون بسته ها رو معرفی می کنم
منتظر پاسختون هستم ...
هر کمکی هم از دستم بربیاد کوتاهی نمی کنم
براتون آرزوی موفقیت می کنم
سلام
جاويد جان پيشنهادي دارم. اجازه هست ؟
بهتر نيست يك تاپيك براي اين موضوع باز كنيد و هر دوستي كه تمايل داشت بتونه در اينكار همكاري كنه؟!
خودت ميدوني البته. من زياد توي اين بحثا اطلاعي ندارم و دقيقاً نميدونم بسته ها به شكل هستند و اصلاً آيا ميشه چند نفر بر روي يك بسته فعاليت كنن يا نه!
فقط يك پيشنهاد هستش. خودت تصميم بگير.
اصلاً در اينباره ميتوني از خود آقا محسن بپرسي تا ببيني نظرش چيه!
نيكبخت باشيد.
پیشنهاد خوبیه
البته بسته های smf چیزی نیست که بشه روش گروهی کار کرد
انشاءالله با آقای فیروزمندان هماهنگ می کنم ببینم نظرش چیه ..
منم با پسر مهربون موافقم اما فکر نکنم بشه روی بسته های smf گروهی کار کرد.
در رابطه با خودم javid2005 شما بسته ها رو تک تک و همچنین به ترتیب اولویت واسم پیغام خصوصی کنید در اسرع وقت انجام میدم البته شاید این اسرع وقت من یه کم طولانی تر از اسرع وقت بقیه باشه ولی این اطمینان هست که به طور حتم انجام خواهم داد.
البته اگه بخواد مثل قالب هایی که ساختیم تو این انجمن پراکنده بشه فکر کنم که دلیلی واسه فارسی کردن نداشته باشیم :'(
چون من بعد از اون چند قالب یه سری قالب دیگه هم ساختم که دیگه میلی واسه قرار دادن تو انجمن رو نداشتم و همینجوری مونده تو ارشیو اینجانب
[quote author=memfis link=topic=16869.msg89783#msg89783 date=1223626169]
البته اگه بخواد مثل قالب هایی که ساختیم تو این انجمن پراکنده بشه فکر کنم که دلیلی واسه فارسی کردن نداشته باشیم :'(
چون من بعد از اون چند قالب یه سری قالب دیگه هم ساختم که دیگه میلی واسه قرار دادن تو انجمن رو نداشتم و همینجوری مونده تو ارشیو اینجانب
[/quote]
انتقاد شما بجاست ...
با آقای فیروزمندان درمیون میذارم .. انشاءالله که همه چیز درست میشه
منتظر پیغام خصوصی های من هم باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)