-
مامبو فارسی دارای shell است نصب نکنید
دیروز دیدم که توی مجید آنلاین یکی تاپیکی با همچین عنوانی ایجاد کرده و اینو نوشته:
با سلام
بنده برنامه مامبو رو از این سایت نصب کردم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با کمال تعجب دیدم یک فایل شل از نوع r57 "که کسانی که هکر هستند می دونن چیه" تو یه فایلی به نام changelog.php وجود داره که دسترسی کامل میده برای هک شدن سایت شما
اگر احیانا از این سایت مامبو نصب کردید حتما این فایل رو پاک کنید. محلش هم توی روت سایت هست البته با حروف بزرگ نوشته شده.
من نمیدونم چرا اینا میگن بزرگترین مرجع مامبو فارسی و اگه خودشون این کار رو نکردن باید بگم فاتحه مابمو فارسی خوندس.
اینم لینک تاپیک: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هرچند که من خودم هم بعید میدونم ولی گفتم تا احیانا مشکلی بود بررسی بشه.
این فایل changelog.php به نظر فایلی هست که همه بروزرسانی ها و تغییرات مامبو توش ثبت شده، آیا اجرا هم میشه روی سرور که خطری ایجاد کنه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-05-2008 06:33 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مامبو فارسی دارای shell است نصب نکنید
جواب دوست 12 سالمون رو در مجید آنلاین دادم . ایشون مشکل دیگه ای با مامبو و مامبولرن دارن که سعی دارن از هر راهی وارد بشن تا مامبو رو در نظر دوستان بد کنند !!!
بهتر هست حداقل مقداری سوادشون رو ارتقا بدن و از کلاس اول ابتدایی پاشون رو فراتر بذارن و فرق فایل Shell رو با فایل ساده changelog بدونن !
-
-
سلام
این عجیب ترین حرفی بود که تاحالا شنیده بودم .
;D
-
-
اصلا جریان shell و این چیزا چیه؟ واقعا باید گفت متاسفیم ، چون حالا یکی با یه گروه مشکل داره دلیل نمی شه که بیاد اطلاعات غلط بده و به دروغ یه چیزی رو به یه سیستم اوپن سورس ببنده. واقعا که!!!
-
-
-
-
آره واقعا خیلی جالب بود!
فکر کنید اونم برای یه سیستم اوپن سورس!!!!!! ;D
-
-
سلام

توی قسمت مامبو و جوملا که رسماً جوک و لطیفه تعریف می کنن.
اکثر مواقع هم که جواب سوالاشونو آقای فیروزمندان میدن.
و حتی گاهی اوقات تاپیک هاشون رو با چت روم اشتباهی میگیرن و با همدیگه چت میکنن! 
به دوستان تازه کار پیشنهاد میکنم بعضی وقتها به مجیدآنلاین سری بزنن ، چون واقعاً به خودشون امیدوار میشن! 
یا علی
-
-
واجب شد روزی 5 دقیقه وقت بذارم یه سر برم اون جا جوک بخونم! برای روحیه ام خوبه! چیز جالب هم داره اس ام اس کنیم؟!!!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)