-
مشکل وجود خطا در کامپوننت مدرسه
با سلام.
ببخشید من تازه عضو مامبولرن شدم و سوالم اینه که :
برای من که میخوام یه سایت برای مدرسه راه اندازی کنم کامپوننت مدرسه نصب کرده اند.اما یه سری پیغام خطا میده که نمی دونم منظور چیه.اگه لطف کننین ممنون میشم.در ضمن این مشکلات در خود مامبو نیست بلکه مربوط به بخش مدیریت مدرسه است.
Warning: include_once(/home/amirkab/public_html/administrator/components/com_school/config.school.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/amirkab/public_html/components/com_school/school.html.php on line 21
Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/amirkab/public_html/administrator/components/com_school/config.school.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php'
in /home/amirkab/public_html/components/com_school/school.html.php on line 21
Warning: include_once(/home/amirkab/public_html/administrator/components/com_school/config.school.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/amirkab/public_html/components/com_school/school.php on line 22
Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/amirkab/public_html/administrator/components/com_school/config.school.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php'
in /home/amirkab/public_html/components/com_school/school.php on line 22
یا مثلا این خطا رو میده:
Warning: require(/home/amirkab/public_html/administrator/components/com_school/config.school.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/amirkab/public_html/administrator/components/com_school/admin.school.php on line 855
Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/home/amirkab/public_html/administrator/components/com_school/config.school.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php'
in /home/amirkab/public_html/administrator/components/com_school/admin.school.php on line 855
ممنون میشم آقایونی که جوابشو میدونن سریعتر جواب بدن
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-05-2008 08:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل وجود خطا در کامپوننت مدرسه
سلام
خوش آمديد.
اين كامپوننت رو از كجا گرفتيد؟!
--------------------------
failed to open stream و Failed opening required
اين اخطارها اصولاً زماني نمايش داده ميشوند كه فايلها ناقص بر روي هاست آپلود شده باشن و يا پرميشن درستي به اين فايلها داده نشده باشند.
اما از اونجايي كه اين كامپوننت با مامبو مشكلاتي داره و مخصوص جوملا هست فكر ميكنم مشكل از اونجا باشه و .... .
-------------------------
اين كامپوننت توسط تيم مامبولرن مخصوص مامبو تصحيح شده و ميتونيد از تيم درخواستش كنيد.
-
-
آدرس دسترسی به مدیریت مدرسه؟
سلام. من این کامپوننت را نصب کردم و یک کلاس و یک درس و یک دانش آموز هم محض نمونه باهاش ساختم. حالا چه کار یاید بکنم تا تو سایت نمایش داده بشه؟ اصلا بازدید کننده سایت از کجا میتونه اون رو ببینه؟ من روی لوکال، آدرس localhost/mambo/components/school.php را امتحان کردم ولی نشد!
یک سوال دیگه هم این که آیا این کامپوننت نسخه 1 و 2 آن از این سایت قابل دانلود هست یا نه؟ در جایی دیدم که نسخه 1 و 2 را به قیمت بالا می فروخت. می توانید ادرس دانلود آنها را لطف کنید؟ با تشکر
-
-
سلام - خوش آمدید
میتونید در رابطه با خرید این کامپوننت بصورت خصوصی با آقای مجید در تماس باشید.
قیمت این کامپوننت هم آنچنان زیاد نیست و دسترنج تیم هست!
یا حق
-
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=17399.msg102358#msg102358 date=1235414930]
میتونید در رابطه با خرید این کامپوننت بصورت خصوصی با آقای مجید در تماس باشید.
قیمت این کامپوننت هم آنچنان زیاد نیست و دسترنج تیم هست!
[/quote]
سلام. ممنون از راهنمای تون. با ایشون تماس می گیرم. راستی این نسخه ای مه من نصب کردم و توضیحش رفت، مشکلی داره که آدرس دسترسیسش ایراد می گیره؟
-
-
راستی لینک تماس با آقا مجید هم لطف می کنید؟
-
-
سلام . برای پیغام خصوصی به آقا مجید از این لینک استفاده کنید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در مورد دسترسی به کامپوننت هم روال عادی اینه که شما داخل یکی از منوهاتون یه لینک می سازید و نوع اون را از نوع کامپوننت انتخاب می کنید و مثلا کامپوننت مدرسه را انتخاب می کنید. کاربران از طریق اون لینک در منو می توانند به کامپوننت مورد نظر دسترسی داشته باشند. در این صورت آدرش لازم برای دسترسی به کامپوننت را هم خواهید داشت.
یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــلی
-
-
کامپوننت مدرسه گسترش داده شده و دموی اون آنلاین موجود هست خصوصی تماس گرفتید براتون میفرستم
در ضمن این نسخه با 4.6 سازگار هست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)