سلام عزیزان
من از گزینه قابل فهم کردن لینکها استفاده کردم ولی دیگه هیچ کدوم از لینکها کار نمیکنه. این گزینه رو خیر گذاشتم ولی بازم لینکها خرابه. چی کار کنم؟

سلام عزیزان
من از گزینه قابل فهم کردن لینکها استفاده کردم ولی دیگه هیچ کدوم از لینکها کار نمیکنه. این گزینه رو خیر گذاشتم ولی بازم لینکها خرابه. چی کار کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شما فايل htaccess.txt.45x رو تغيير نام دادي؟
براي فعاليت اين مامبوت بايد اين فايل رو به htaccess. تغيير نام بديد.
در غير اينصورت سايت با مشكل مواجه ميشه.
سلام
در تاييد حرف دوستمون "پســــر مــهـــربـــون"، نقطه بايد در قبل از htaccess باشد.
يا علــــــــي
دوستان مشکل بر طرف شد. اما یه سئول. میشه بدون نصب کامپوننت sef از این امکان استفاده کرد؟چقدر این گزینه بدون کامپوننت کارش مطلوبه؟
فقط اين رو بگم كه خودم به شخصه از sef خوده مامبو استفاده ميكنم.
اينم بگم كه سعي كنيد هنگام ايجاد مجموعه و بخش و محتوا و ... دقت كنيد و كادرهاي مربوطه رو به درستي تكميل كنيد.
بطور مثال عنوان مستعار محتوا در sef كاربرد داره و همينطور براي مجموعه .... .
پس اگر از sef خوده مامبو استفاده كنيد بهتره. البته اين نظر شخصي من هستش و ممكنه كه ديگر دوستان نظري متفاوت من رو داشته باشن و نظر دوستان هم محترم هستش.
ممنون از راهنماییاتون
فقط یه نکته میشه کامل بگین سر این فایل .htaccses چه بلاهایی باید بیارم. تو پیغام خود سایت بخاطر فارسی بودن یه کم متن جابجا شده.
سلام. شما فقط باید اسم htaccess.txt را به htaccess. (دقیقا به همین صورتی که اینجا می بینید) تغییر بدید.
داخل فایل htaccess. هم در کداگر # موجود هست، باید حذفش کنید.یعنی :کد:#RewriteEngine On
یـــــــــــــــاعـــــــ ـــــــلیکد:RewriteEngine On
علاقه مندی ها (Bookmarks)