سلام
آیتمی در منوی اصلی ساختم براش عکس هم گذاشتم ولی عکس در سایت وقتی رو آیتم کلیک میشه نشون نمی ده(زیر آیتم هست).چیکارش کنم؟

سلام
آیتمی در منوی اصلی ساختم براش عکس هم گذاشتم ولی عکس در سایت وقتی رو آیتم کلیک میشه نشون نمی ده(زیر آیتم هست).چیکارش کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اگر میشه لینک بدید یا سورس صفحه رو به همراه css به صورت کد بذارید
احتمالا با تنظیم استایل این مشکل حل بشه.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس سایت هست در منوی اصلی/ کشاورزی/ماشین های کشاورزی. برای این آیتم عکس گذاشتم ولی عکس اون پیدا نیست
خوب عكس رو به چه نامي و در كدام پوشه هاست قرار داديد؟ پسوند فايل هم مهم هستش!
عکس به این نام هست images.jpg ودر مدیریت رسانه آپ شده در قسمت عکس آیتم اون رو انتخاب کردم ذیخیره رو زدم
خوب عكس رو با نام indent1.png در پوشه قالب و قسمت image قرار بديد. اونوقت مشكلي نداريد.
اگر چندین زیر آیتم داشته باشم که بخوام برای هر کدوم یه عکس جداگانه بذارم باید عکسها به چه نام هایی باشد.؟؟منظورتون از پوشه image
که گفتید عکس رو در اون بذارم باید عکس رو در مدیریت رسانه آپ کنم؟
سلام. ببیند الان آدرس عکس مورد نظر شما این هست :
بنابراین شم برای اینکه نیازی به تغییر در کدها نداشته باشید، باید یه عکس با نام indent1 و با فرمت png در پوشه ی templates/akowinterportal/images قرار بدید تا عکس اونجا لود بشه.کد:http://www.biz2bazaar.com/persian/templates/akowinterportal/images/indent1.png
یــــــــــــــــاعــــــ ـــــــــلی
سلام ممنون از راهنماییتون
این کار رو کردم من زیر آیتم های زیادی دارم که برای هر کدوم یه عکس جدا باید بذارم این کاری که گفتید انجام دادم ولی عکس همه زیر آیتم ها یکی شد.چیکار کنم که بتونم برای هر زیر آیتم عکسی جدا بذارم؟
شما باید به قسمت ماژول ها بروید و منوی اصلی رو انتخاب کنید و اون پائین واسه شماره یک یه عکس انتخاب کنید و واسه بقیه هم ...
علاقه مندی ها (Bookmarks)