-
گذاشتن عکس ، لینکهای پنهان در زیر نوشته و بازیهای آنلای
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی سروران
فعلا با 4 سوال شروع میکنم 
1- در برنامه vBulletin من از هر سایتی که لازم بود عکس رو کپی میکردم ( بوسیله موس ، مارک میکردم) و در پنجره ارسال جدید پیست میکردم ، متاسفانه در این برنامه این عمل به اینصورت انجام نمیشه و مجبور میشم کادر اضافه کردن عکس به مطلب رو باز کنم و در اونجا آدرس عکس رو از روی سرور آپلود شده قرار بدم تا عکس بنمایش در بیاد ، راه حلی برای اینکار وجود داره که مثل vBulletin بشه کپی ، پیست کنیم تا در سرعت ارسال پست بالاتر بره
2- با توجه به آپگریدی که امروز انجام دادم ( آخرین نسخه برنامه: SMF 1.1.7 ) بازی بصورت آنلاین وجود داره که بتونیم در قروم قرار بدیم ( با توجه به اینکه سایت در حال حاضر از قالب Outline استفاده میکنم ( متاسفانه در فروم پیدا نکردم )
3- با تمام سعی و تلاشی که کردم و قالبی که بروی سایت دارم متاسفانه کلید تشکر فعال نشد ! آیا راه حل خاصی وجود داره ؟
4- در بسیاری از سایتها لینک دانلود در زیر کلمه خاصی پوشش داده شده [glow=red,2,300]( دانلود ) [/glow] در زمانی که در ادیتور این متن کپی و ارسال انجام میگیره اثری از لینک دانلود نیست و مجددا باید لینک در زیر کلمه تعبیه بشه ( آیا نیاز به تنظیم قسمت خاصی هست ؟ )
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-08-2008 12:27 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)