-
پاسخ : شرط لازم برای تغییر زبان داتسو1.6.2 با تغییر زب
سلام
[quote author=مجید link=topic=17483.msg99434#msg99434 date=1232181112]
xml رو باز کنید و هر چی درون تگ DESCRIPTION هر چی هست پاک کنید و خب دقت کنید احتمالا یکی از تگ ها هم باز شده و بسته نشده احتملا خیلی زیاد مشکل از این ها هست یک بررسی بکنید
[/quote]
آقا مجید من کارایی که گفتی رو کردم. نشد. حتی حرف به حرف با نمونه xml های موجود در همون پوشه المنت ها چک کردم هیچ فرقی و یا اشتباه تایپی ای نداشت. سر و ته تگ ها هم همه شون بسته بود.چکار میشه کرد؟
البته من همین xml هاشو دستی کپی کردم. در nokkeaw المنت ها اضافه شدند و من تونستم ترجمه کنم اما تصویر بندانگشتی گالری ها میپره و بجاش یه تصویر سفید نشون داده میشه
خلاصه یکی به داد برسه........
[hr]
[quote author=tonok link=topic=17483.msg99511#msg99511 date=1232235695]
دوست عزيز اگه از كامپوننت 2 زبانه "Nokkaew" استفاده ميكنيد فقط كافي هستش از آدرس زير:
/components/com_datsogallery
فايل datsogallery.php را به شكل زير اديت كنيد:
در لاين 68 اين فايل english.php را به fa_IR.php تغيير دهيد.
سپس ذخيره كنيد.
* البته اين كار را مي توانيد از طريق Replace ((جايگزيني)) استفاده كنيد*
[/quote]
جناب tonok یعنی ربطی به اون المنت ها نداره؟ با تغییر فایل به اینصورتی که می گید در nokkeaw میشه ترجمه کرد؟
توضيحات: قبل از انجام اين كار بايد شما فايل fa_IR.php موجود در سايت داتسو گالري را در دايركتوري "/components/com_datsogallery/language" سايت خود آپلود كنيد.
کاش آدرس میدادی این فایل رو. پیداش نکردم در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-01-2009 02:39 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)