سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 24

موضوع: شرط لازم برای تغییر زبان داتسو1.6.2 با تغییر زب

تشکر شده 32 بار در 30 ارسال

پاسخ : شرط لازم برای تغییر زبان داتسو1.6.2 با تغییر زب

آقای فیروزمندان اشتباه نگفتند

من هم نگفتم اشتباه گفتن من گفتم برای دو زبانه کردن اون کامپوننت شما باید اون عناصر که گفتید رو در کامپوننت داشته باشید وگر نه اصلا نمیشه روش کار کرد !

اگردقت کنید بقیه موارد هم دارن البته دیفالت ها ...

یاعلی

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

آیا این element داتسو رو من از جایی میتونم دریافت کنم و به element های موجود در nokkaew اضافه کنم؟
    خلاصه کلام این که بالاخره راهی هست و اگر هست لطفا یک بار کامل بگید چطور این کار رو انجام باید داد.
    باز هم از راهنمایی همه دوستان سپاسگزارم...

بله باید دریافت کنید

اصولا در سایت های خود یا کامپوننت دو زبانه هست و یا در سایت داتسو باید باشه !

اگر نه باید از روی المنت مثالش که داره بنویسم

یاعلی

ممنون
    من element مورد نظر رواز اینجا پیدا کردم:
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    ولی ظاهرا برای nokaew 1.6 طراحی شده و با 1.6.2 کار نمیکنه
    موقع نصب ای error هارو میده:

آپلود universal - با مشکل مواجه شد
    Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: MOSINSTALL در NOKKAEW پیدا نشد
    Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: MOSINSTALL در NAME پیدا نشد
    Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده NAME می باشد.
    Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: MOSINSTALL در AUTHOR پیدا نشد
    Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده AUTHOR می باشد.
    Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: MOSINSTALL در VERSION پیدا نشد
    Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده VERSION می باشد.
    Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: MOSINSTALL در DESCRIPTION پیدا نشد
    Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده DESCRIPTION می باشد.
    Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: MOSINSTALL در REFERENCE پیدا نشد
    Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: MOSINSTALL در TABLE پیدا نشد
    Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: MOSINSTALL در FIELD پیدا نشد
    Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده FIELD می باشد.
    Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: MOSINSTALL در FIELD پیدا نشد
    Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده FIELD می باشد.
    Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده TABLE می باشد.
    Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده REFERENCE می باشد.
    Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: MOSINSTALL در TRANSLATIONFILTERS پیدا نشد
    Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: MOSINSTALL در DATSOCATNAME پیدا نشد
    Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده DATSOCATNAME می باشد.
    Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: MOSINSTALL در KEYWORD پیدا نشد
    Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده KEYWORD می باشد.
    Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: MOSINSTALL در PUBLISHED پیدا نشد
    Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده PUBLISHED می باشد.
    Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده TRANSLATIONFILTERS می باشد.
    Severe: خطا XML در /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده NOKKAEW می باشد.
    Fatal: XML error in /home/rayabco/public_html/media/install_4970dd0c09393/datsogallery.xml: no installer install_

[ ادامه ... ]

میشه یه نگاه بهش بندازیدو اگر دیدید سخت نیست و زیاد وتتون رو نمیگیره یه کاریش کنید که با 1.6.2 هم کار کنه؟

xml رو باز کنید و هر چی درون تگ DESCRIPTION هر چی هست پاک کنید و خب دقت کنید احتمالا یکی از تگ ها هم باز شده و بسته نشده احتملا خیلی زیاد مشکل از این ها هست یک بررسی بکنید

سلام دوستان عزيز

من اين مطالب رو خوندم. من هم همچين مشكلي دارم !!! اما با توضيحات بالا نتونستم اين كار رو انجام بدم. كسي مي تونه من رو راهنمايي كنه ؟؟؟؟

دوستان بعد از خوندن مطالب شما رفتم يكمي با داتسو كار كردم.

دوست عزيز اگه از كامپوننت 2 زبانه "Nokkaew" استفاده ميكنيد فقط كافي هستش از آدرس زير:
    /components/com_datsogallery
    فايل datsogallery.php را به شكل زير اديت كنيد:
    در لاين 68 اين فايل english.php را به fa_IR.php تغيير دهيد.
    سپس ذخيره كنيد.
    * البته اين كار را مي توانيد از طريق Replace ((جايگزيني)) استفاده كنيد*

امـــــا فقط يه مشكل هست اونم اينه كه فايل ترجمه شده فارسي داتسو 1.3.8 موجود در داتسو گالري با 1.6.2 مچ نيست و نياز به كامل كردن اين ترجمه هست. به همين خاطر مشكلاتي در ترجمه فارسي بوجود مي آيد. با اين كار مشكل شما از طريق كامپوننت "Nokkaew" قابل تغيير است.

*** توضيحات: قبل از انجام اين كار بايد شما فايل fa_IR.php موجود در سايت داتسو گالري را در دايركتوري "/components/com_datsogallery/language" سايت خود آپلود كنيد.

اميدوارم مفيد باشد. دوستاني كه تونستند ترجمه كامل براي داتسو 1.6.2 را تهيه كنند لطفاً به من اطلاع بدند.
    متشكرم

بسیار ممنون از توجه و پاسخ کامل شما...
    در نهایت قفل این تاپیک به دست شما باز شد
    من روی لوکال امتحان کردم و با تغییری که در datsogallery.php فرمودید جواب گرفتم.اما همان سایتم روی سرور(مامبو سرور) این مورد رو جواب نمیده! این مورد از چی میتونه باشه؟

متشكرم دوست من

من خودم اين كار را روي سرور سايتم انجام دادم و جواب داده البته همانطور كه گفتم در بخش فارسي سايت دچار مشكل شدم ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) اونم به دليل ترجمه ناقص بودش. سرور من هم لينوكس هستش و با اين تغيير مشكلي هم نداشته.

شما مي تونيد از 2 راه كار براي تغيير datsogallery.php استفاده كنيد:
    يكي اينكه شما اين فايل datsogallery.php رو از روي هاست خودتون دانلود كنيد و پس از تغيير دوباره جايگزين كنيد (البته براي اين كار بهتر است ابتدا فايل قبلي را پاك كنيد و سپس دوباره آن را آپلود كنيد. مشكلي دومي هم كه در اين زمينه پيش مي آيد مربوط به مرورگر شما مي باشد. اگر اين كار را انجام داديد و تغيير اعمال نشد History مرورگر خود را پاك كنيد و يا از IE استفاده كنيد. معمولاً فايرفاكس در اين موارد دچار مشكل مي شود)
    راه دوم هم از طريق اديت datsogallery.php از طريق خود سرورتون هست. بدين طريق كه در cpanel هاست خود بر روي datsogallery.php راست كليك كرده و Edit را بزنيد و پس از تغيير آن را ذخيره كنيد. (البته اين مورد در هاست من جواب ميده اما در هاست شما . . . )
    امتحان كنيد. اميدوارم مشكل شما برطرف شود.
    موفق باشيد

تشکر شده 15 بار در 9 ارسال

سلام

[quote author=مجید link=topic=17483.msg99434#msg99434 date=1232181112]
    xml رو باز کنید و هر چی درون تگ DESCRIPTION هر چی هست پاک کنید و خب دقت کنید احتمالا یکی از تگ ها هم باز شده و بسته نشده احتملا خیلی زیاد مشکل از این ها هست یک بررسی بکنید
    [/quote]
    آقا مجید من کارایی که گفتی رو کردم. نشد. حتی حرف به حرف با نمونه xml های موجود در همون پوشه المنت ها چک کردم هیچ فرقی و یا اشتباه تایپی ای نداشت. سر و ته تگ ها هم همه شون بسته بود.چکار میشه کرد؟

البته من همین xml هاشو دستی کپی کردم. در nokkeaw المنت ها اضافه شدند و من تونستم ترجمه کنم اما تصویر بندانگشتی گالری ها میپره و بجاش یه تصویر سفید نشون داده میشه

خلاصه یکی به داد برسه........

[hr]

[quote author=tonok link=topic=17483.msg99511#msg99511 date=1232235695]
    دوست عزيز اگه از كامپوننت 2 زبانه "Nokkaew" استفاده ميكنيد فقط كافي هستش از آدرس زير:
    /components/com_datsogallery
    فايل datsogallery.php را به شكل زير اديت كنيد:
    در لاين 68 اين فايل english.php را به fa_IR.php تغيير دهيد.
    سپس ذخيره كنيد.
    * البته اين كار را مي توانيد از طريق Replace ((جايگزيني)) استفاده كنيد*
    [/quote]

جناب tonok یعنی ربطی به اون المنت ها نداره؟ با تغییر فایل به اینصورتی که می گید در nokkeaw میشه ترجمه کرد؟

توضيحات: قبل از انجام اين كار بايد شما فايل fa_IR.php موجود در سايت داتسو گالري را در دايركتوري "/components/com_datsogallery/language" سايت خود آپلود كنيد.
    کاش آدرس میدادی این فایل رو. پیداش نکردم در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین