خواهش می کنم ...
منتظرم..

خواهش می کنم ...
منتظرم..
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
جاوید عزیز؛
من از قالب green light استفاده میکنم. اگه لازم هست عکس بذارم/
امر بفرمائید.
ممنون میشم ... اگه عکس بذارید همیشه بهتر به نتیجه می رسید
به دوستان دیگه هم توصیه می کنم اگه مشکلی دارند سعی کنند عکس بذارند . اینطوری خیلی به نفع خودشونه
راستی .. لینک دانلود قالب رو هم بذارید
[img width=640 height=480]http://i39.tinypic.com/eje71c.gif[/img]
اين هم عكس قالب اين هم لينك دانلود.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشكرات ويژه قبلي و قلبي![]()
![]()
من اصلا متوجه نشده بودم این صفحه مربوط به صفحه اخرین ارسال هاست ... فکر کردم مربوط به صفحه ارسال هاست ...
به همین دلیل از شما خواستم عکس گسترده تری قرار بدید ... به هر حال معذرت می خوام
شما برای ویرایش این قسمت باید فایل recent.template.php را از قالب پیش فرض ویرایش کرده .. با ویرایش این فایل تقریبا تمامی قالب ها در قسمت آخرین ارسال ها تغییر خواهد کرد
برای اینکه این تغیر به صورتی اعمال شود که شما خواستید مراحل زیر را دنبال کنید
فایل recent.template.php را باز کرده سپس کد زیر را پیدا کنید
کد:echo ' <table width="100%" cellpadding="4" cellspacing="1" border="0" class="bordercolor"> <tr class="titlebg2"> <td class="middletext"> <div style="float: left; width: 3ex;">&nbsp;', $post['counter'], '&nbsp;</div> <div style="float: left;">&nbsp;', $post['category']['link'], ' / ', $post['board']['link'], ' / <b>', $post['link'], '</b></div> <div align="right">&nbsp;', $txt[30], ': ', $post['time'], '&nbsp;</div> </td> </tr> <tr> <td class="catbg" colspan="3"> <span class="middletext"> ', $txt[109], ' ' . $post['first_poster']['link'] . ' - ' . $txt[22] . ' ' . $txt[525] . ' ' . $post['poster']['link'] . ' </span> </td> </tr> <tr> <td class="windowbg2" colspan="3" valign="top" height="80"> <div class="post">' . $post['message'] . '</div> </td> </tr>';
کد زیر را جایگزین کد بالا کنید
کد:echo ' <table width="100%" cellpadding="4" cellspacing="1" border="0" class="bordercolor"> <tr class="titlebg2"> <td class="middletext"> <div style="float: left; width: 3ex;">&nbsp;', $post['counter'], '&nbsp;</div> <div style="float: right;">&nbsp;', $post['category']['link'], ' / ', $post['board']['link'], ' / <b>', $post['link'], '</b></div> </td> </tr> <tr> <td class="catbg" colspan="3"> <div style="float: right;"> ', $txt[109], ' ' . $post['first_poster']['link'] . ' - ' . $txt[22] . ' ' . $txt[525] . ' ' . $post['poster']['link'] . ' </div> <div align="left">&nbsp;', $txt[30], ': ', $post['time'], '&nbsp;</div> </td> </tr> <tr> <td class="windowbg2" colspan="3" valign="top" height="80"> <div class="post">' . $post['message'] . '</div> </td> </tr>';
علاقه مندی ها (Bookmarks)