-
تبلیغات ako_comment
سلام
ببخشید چه طوری میشه تبلیغت در ako comment رو برداشت
لطفا کامل توضیح بدید
من توی انجمن سرچ کردم 2-3 نفری هم پرسیده بودند ولی جواب کامل نبود 
اگه لطف کنند آقای فیروز مندان کامل این مسئله رو توضیح بدند ممنون میشم چون این 2 تا لینک جاشون زیاد خوب نیست و وسط صفحه قرار می گیرند 
Powered by AkoComment 2.0 !
Developed By Mambolearn.Com
تشکر می کنم از شما به خاطر سایت و همچنین پشتیبانی بسیار عالی. :
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-02-2006 01:12 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: تبلیغات ako_comment
اين قسمتها كد شده و قابل تغيير نيستن
-
-
شما ميتونيد آكو كامنت انگليسي رو استفاده كنيد و لينك زير اون رو حذف كنيد.
-
-
ببخشید میشه بگید ako commente خارجی رو از کجا دانلود کنم؟
یه چیز دیگه هم اینکه اون ako comment جدیده توی سایت مامبو هست اونم تست کردم تغییرات توی قالب رو هم انجام دادم هم روی مامبو هم روی جوملا ولی متاسفانه توی صفحه اصلی چیزی ظاهر نشد اگر دلیل اون رو هم می دونید لطفا توضیح بدید. :-[
ممنون.
-
-
از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تغییرات رو چک کردید؟ درست اعمال شده؟
-
-
برو تو قسمت مامبوت ها. فايل akocommentbot.php رو باز كن. اين خط رو حذف كن تا ديگه تبليغ نباشه. من خودم همين كار رو كردم:
کد:
# STOP! THE REMOVAL OF THE POWERED BY LINE IS NOT ALLOWED.
# IF YOU WANT TO REMOVE IT, CONTACT ME AT [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] FOR DETAILS!
$akocpversion = "<p align='center'><span class='small'>Powered by <a href='[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] target='_blank'>AkoComment 2.0</a>!</span></p>";
[quote author=itmag link=topic=1831.msg10483#msg10483 date=1154545234]
یه چیز دیگه هم اینکه اون ako comment جدیده توی سایت مامبو هست اونم تست کردم تغییرات توی قالب رو هم انجام دادم هم روی مامبو هم روی جوملا ولی متاسفانه توی صفحه اصلی چیزی ظاهر نشد اگر دلیل اون رو هم می دونید لطفا توضیح بدید. :-[
ممنون.
[/quote]
بعد از نصب ako comment بايد مامبوت اون رو هم نصب كني. بعد از قسمت مامبوت ها بايد Publish كني. از قسمت Setting خوده كامپوننت هم مشخص كن براي كدام قسمت ها نمايش داده بشه ( Sections available: )
-
کاربر مقابل از Black Prince عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)