-
زيبا سازي سايت و انجمن مامبولرن!
سلام
مديران محترم از نظر خودتان بهتر نيست كه طرح سايت و انجمن مامبولرن تغييركنه؟ چند سالي ميشه كه اين طرحها رو مشاهده ميكنيم.
البته ميدونم سرتون خيلي شلوغه ولي فكر ميكنم اگر براي نسخه بعدي مامبو كه قراره تغييرات كلي در هسته بكنه، مامبولرن هم تغييراتي در طراحي و قالب خودش داشته باشه بهتر هستش.
مؤيد و منصور باشيد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-13-2008 11:10 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : زيبا سازي سايت و انجمن مامبولرن!
منم حرف دوستمون رو کاملا تاييد ميکنم (نه اينکه زيبا نباشن) به اين علت که ميشه بهترشون هم کرد.
-
-
کارهای مختلفی انجام شده است
انشا الله به زودی تغییرات رو خواهید دید
متاسفانه خیلی درگیر شدیم و امکان تغییر هنوز به وجود نیومده اما مواردی رو اعمال کردیم که به زودی آنلاین خواهیم کرد
پیروز باشید
و منتظر بمانید
در ضمن از طراحان هم دعوت میکنم در صورتی که طرحی رو مد نظر دارن به طور خصوصی با من در ارتباط باشن تا بتونیم از کاربران نیز در وب سایت استفاده کنید
یاعلی
-
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=17563.msg93398#msg93398 date=1226574616]
سلام
فكر ميكنم اگر براي نسخه بعدي مامبو كه قراره تغييرات كلي در هسته بكنه، مامبولرن هم تغييراتي در طراحي و قالب خودش داشته باشه بهتر هستش.
[/quote]
این دوتا ه ربطی دارند به هم ؟
یا اینکه منظورت اینه که به بهانه تغییر هسته، طراحی رو هم تغییر بدن ؟!
-
-
نه سعيد جون منظورم اينه كه كلاً طرحها رو تغيير بدن. اون هم كه گفتم حالا كه ميخواد مامبو تغيير كلي در هسته داشته باشه اين بود كه وقتي مامبو داره خونه تكوني ميكنه بهتره كه مامبولرن هم خودشو يك بازسازي ساختماني بكنه (پردهها و فرشها رو بشوره :دي) !
-
-
البته تغییرات برای ماها خیلی فرقی نمی کنه.
بیشتر فرقش برای جلب کاربرای جدید هست که واقعا نیازم هست.
به هر حال ما با تغییرات موافقیم !!! (شعار دادم!) 8)
-
-
[quote author=mr_aliagha link=topic=17563.msg93486#msg93486 date=1226682465]
البته تغییرات برای ماها خیلی فرقی نمی کنه.
بیشتر فرقش برای جلب کاربرای جدید هست که واقعا نیازم هست.
به هر حال ما با تغییرات موافقیم !!! (شعار دادم!) 8)
[/quote]
سلام. بله تغییرات خوبه. ولی واقعا باید تغییر خیلی خوشگلی باشه ^-^
چون از قدیم و ندیم گفتن ترک عادت موجب مرضه
ما هم که حسابی به این شکل و فرم عادت کردیم... اما معنی این حرفا اصلا این نیست که تغییر بده
معنیش این هست که انشاءالله یه تغییری داده بشه که دهنا از تعجب باز بمونه 
البته قطعا خود تیم مامبولرن به این موارد کاملا واقند O0
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــلی
-
-
سلام
به شدت باهاتون موافقم 
قالب سایت تقریبا 50% آماده شده
هسته مامبولرن ورژن 2 تقریبا 85% آماده شده
data entry تقریبا 30%
...
بین کار ها از کوچگترین وقت استفاده میکنیم که این کار هر چه سریعتر انجام بشه .
در سایت جدید بخشهایی در نظر گرفتیم که قطعا همه شما رو خوشحال میکنه ( چه یوزر های جدید و چه یوزرهای قدیمی )
برای بهتر شدن نیاز به کمک و همکاری و همفکری شما داریم .
برای ما بنویسید :
به نظر شما چه قسمت های جدیدی به سایت اضافه بشه ؟
اگر بخشی به نظر شما باید حذف بشه و یا تغییر کنه بنویسید
هر پیشنهادی دارید ذکر کنید
در انتها نیاز به شخصی داریم که به WordPress کاملا از هر نظر مسلط باشه . اگر بین شما کسی هست لطفا به من پی ام بده .
یا علی
-
-
به نظر من قسمت کاربرای ویژه ... اضافه بشه.
مامبو دیگ سر و سامون داده بشه ، و یه قسمت برای آپلود بذارند مثلا تو مامبو دیگ ، که بعد از تائید فایل توسط مدیران ، توی سایت منتشر بشه.( اتوماتیک)
فعلا همین فقط تو ذهنم هست...
-
-
سلام
و خسته نباشید جناب فیروزمندان
چند مورد که به نظر من رسیده
1- یکم باید انجمن از نظر مطالب تکراری ساماندهی و مرتب بشه
2 - در مورد جستجو در انجمن ---> با سرچ گوگل خوب به نتیجه نمیشه رسید (مسلما برای رنک و مسائل دیگه خوبه) ولی من خودم شخصا از سرچ خود انجمن استفاده می کنم بهتر توش جواب میگیرم
3- چرا برای مسائل طراحی از اعضا و دوستان در انجمن کمک نمیگیرید مثل سایت مرجع [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
4- یکم فلش سبک هم کار کنید تو مامبولرن و مامبو سرور بد نیست - جزابیت سایت را بیشتر میکنه بخصوص تو مامبو سرور که سایت فروش هست.
5 - نمیدونم اهدافتون چیه ولی شاید سیستم ها یک جا بود بهتر بود مثلا یکی کردن مامبو دیگ و مامبو لرن (اینجوری عضویتها یکی می شه و ...)
6- بحث سیستم ایمیل که ارسال میشه چه ایمیل های خودکار انجمن چه ایمیل های گروهی که ارسال می کنید همیشه سابجکت ایمیل به صورت کد ارسال میشه و خوندنی نیست . راه حل : 1- عنوان ایمیل انگلیسی بشه 2- یا از نظر برنامه نویسی حل کنیدش (اگه به ما هم بلید که اصلاح کنیم رو سایتامون خوب میشه) (توجه: من از ایمیل یا هو استفاده میکنم و رو یاهو اینجوری هست)
7- از سیستم های ای جکس هم که استفاده کنید دیگه خیلی عالی میشه (ولی به نظر من کم و قسمت های اصلی).
8- آموزش های در سطح مبتدی سایت را بیشتر کنید که انجمن تخصصی تر بشه (به نظرم یکم با سوالات مبتدی افت کرده و یا شاید هم اساتید بزرگ تو انجمن حضورشون کمرنگ شده )
9- کاربران ویژه هم من فکر نمیکنم زیاد نیاز باشه چو الان هم یک جورایی کاربران ویژه داریم (منظورم کسانی هستن که تو انجمن فعالیت می کنن و فعال هستن) پس با عنوان کاربران ویژه احتمال میدم یک سری کاربر دردسر ساز پیدا کنید.
10- پیشنهاد زیاد هست مهم اجرای اون هست (یک ایده خوب هم دارم)
باز هم متشکر مستر فیروزمندان از اینکه دارید به رشد و ترویج فرهنگ نرم افزار آزاد کمک میکنید و خدمات رایگانی که را در اختیار ما میزارید
امیدوارم که باز هم مثل همیشه مامبو لرن تو سایت هایی مثله جومفا میترا و ... تکِ تک باشه
ارادتمند
محمد زمردیان
daneshjo.net
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)