-
پاسخ : زيبا سازي سايت و انجمن مامبولرن!
سلام
با یه سری از نظرات دوست خوبم zomorod مخالفم :
. مثلا 4 - 5 - 7 - 9 . اما با مابقی مخالفتی ندارم .
به نظر من جای یه Wiki بسیار خالی هست . نمی دونم چقدر باهاش موافقید ، اما به نظر من اضافه شدنش می تونه فوق العاده باشه O0
اگه با Wiki موافقت کنید ، میشه بخش آموزش رو انتقال داده و جامع تر عمل کرد. یعنی بخش آموزش حذف بشه . :P
بخش کاربران ویژه که آرزوی ماست
.
توی برنامه های خودم راه اندازی بلاگ رو داشتم که بخش بزرگی از اون به مامبو اختصاص داره . دوست دارم بخشی رو داشته باشم تا تجربیات و نکاتی که لازم می بینم رو در مورد مامبو بگم . توی فروم یه خرده سخته ...
شاید بخشی برای گسترش دهنده ( حرفه ای و غیر حرفه ای ) بتونه به رشد این پروژه در ایران کمک به سزایی بکنه . توی ایران از جمله بچه های همین انجمن افراد علاقه مند و توانا زیاده . شاید با این کار بستری برای فعالیتشون ایجاد بشه . البته خیلی ضروری و حتمی نیست فقط یه پیشنهاده سادست .
یکی از واجبات افزودن بخش قالب به مامبو دیگ هست . یه گالری کامل به اضافه دمو از قالب های تجاری و آزاد که هم می تونه به گسترش قالب ها کمک کنه و هم بحث های مالی... 
یه بخش آپلود برای مامبودیگ در نظر بگیرید تا کاربر ها بتونند قالب ها و کامپوننت های خودشون رو آپلود کنند .
در انتها نیاز به شخصی داریم که به WordPress کاملا از هر نظر مسلط باشه . اگر بین شما کسی هست لطفا به من پی ام بده .
من مسلط نیستم . اما بیشتر مشتاقم بدون برای چی ؟! ???
فعلا چیزه دیگه ای به ذهنم نمیاد ، بازم اگه تونستم پیشنهاداتم رو می نویسم .
پایدار باشید
امیر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-15-2008 06:03 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)