سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

موضوع: زيبا سازي سايت و انجمن مامبولرن!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 3 بار در 2 ارسال

پاسخ : زيبا سازي سايت و انجمن مامبولرن!

سلام
    و خسته نباشید جناب فیروزمندان
    چند مورد که به نظر من رسیده
    1- یکم باید انجمن از نظر مطالب تکراری ساماندهی و مرتب بشه
    2 - در مورد جستجو در انجمن ---> با سرچ گوگل خوب به نتیجه نمیشه رسید (مسلما برای رنک و مسائل دیگه خوبه) ولی من خودم شخصا از سرچ خود انجمن استفاده می کنم بهتر توش جواب میگیرم
    3- چرا برای مسائل طراحی از اعضا و دوستان در انجمن کمک نمیگیرید مثل سایت مرجع [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    4- یکم فلش سبک هم کار کنید تو مامبولرن و مامبو سرور بد نیست - جزابیت سایت را بیشتر میکنه بخصوص تو مامبو سرور که سایت فروش هست.
    5 - نمیدونم اهدافتون چیه ولی شاید سیستم ها یک جا بود بهتر بود مثلا یکی کردن مامبو دیگ و مامبو لرن (اینجوری عضویتها یکی می شه و ...)
    6- بحث سیستم ایمیل که ارسال میشه چه ایمیل های خودکار انجمن چه ایمیل های گروهی که ارسال می کنید همیشه سابجکت ایمیل به صورت کد ارسال میشه و خوندنی نیست . راه حل : 1- عنوان ایمیل انگلیسی بشه 2- یا از نظر برنامه نویسی حل کنیدش (اگه به ما هم بلید که اصلاح کنیم رو سایتامون خوب میشه) (توجه: من از ایمیل یا هو استفاده میکنم و رو یاهو اینجوری هست)
    7- از سیستم های ای جکس هم که استفاده کنید دیگه خیلی عالی میشه (ولی به نظر من کم و قسمت های اصلی).
    8- آموزش های در سطح مبتدی سایت را بیشتر کنید که انجمن تخصصی تر بشه (به نظرم یکم با سوالات مبتدی افت کرده و یا شاید هم اساتید بزرگ تو انجمن حضورشون کمرنگ شده )
    9- کاربران ویژه هم من فکر نمیکنم زیاد نیاز باشه چو الان هم یک جورایی کاربران ویژه داریم (منظورم کسانی هستن که تو انجمن فعالیت می کنن و فعال هستن) پس با عنوان کاربران ویژه احتمال میدم یک سری کاربر دردسر ساز پیدا کنید.
    10- پیشنهاد زیاد هست مهم اجرای اون هست (یک ایده خوب هم دارم)

باز هم متشکر مستر فیروزمندان از اینکه دارید به رشد و ترویج فرهنگ نرم افزار آزاد کمک میکنید و خدمات رایگانی که را در اختیار ما میزارید
    امیدوارم که باز هم مثل همیشه مامبو لرن تو سایت هایی مثله جومفا میترا و ... تکِ تک باشه

ارادتمند
    محمد زمردیان
    daneshjo.net

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)