4- در قسمت گروه های کاربری هم مدیران سایت (administrators) و هم مدیران انجمنها (moderators) با اسم مدیر انجمن نشان داده شده اند.
-----------------------------------------------------------------
5- اکثر استفاده کنندگان SMF در عنوان سایتشون از واژه "انجمن" استفاده می کنند. مثلا "انجمن تخصصی مامبولرن"
در صفحه ورود نوشته شده : به انجمن [عنوان انجمن] خوش آمدید. بنابراین عناون انجمن دوبار تکرار میشه. مثلا به انجمن انجمن تخصصی مامبولرن خوش آمدید
بهتر هست در ترجمه کلمه انجمن حذف بشه. در این صورت برای اونهایی که در عنوان سایتشون از کلمه انجمن استفده نکردند هم مشکلی پیش نمیاد.کد:$txt['register_subject'] = 'به انجمن های ' . $context['forum_name'] .'خوش آمدید';
6- در تنظیمات عمومی انجمن ها :
در ترجمه هر دوتا از عنوان " نام مستعار " استفاده شده که باید اصلاح بشه. دلیل اصلاحش رو هم کسی مثل آقای فیروزمندان می تونه بفهمهکد:$txt['allow_editDisplayName'] $txt['titlesEnable'](البته اگر به خاطر داشته باشند)
درباره موردی که جاوید هم توضیح دادند، این هم در لیست تغییرات پیشنهادی من بود و از این نظر موافقم که باید اصلاح بشه .
اما در مورد اینکه کدوم درست هست، اگر به کاربرد و ترجمه انگلسیسی دقت بشه، بهتر هست که اولی به مرور بسته ها تغییر کنه و دومی همون بسته های نصب شده باقی بمونه
چرا که هم ترمه لغوی و هم معنی اونها اینطور هست و نیازی به دلیل و توضیح نیست.
(مثلا ممکن هست بسته ای آپلود شده ولی در حل حاضر نصب نباشه (یا UnInstall شده باشه). در اینصورت در اولی یعنی مرور بسته ها ظاهر میشه، اما در دومی یعنی "بسته های نصب شده" نباید دیده بشه.
چندین مورد دیگه هم هست که متاسفانه به یاداشت هام دسترسی ندارم و بررسی می کنم به تدریج موارد رو اعلام می کنم...

(البته اگر به خاطر داشته باشند)

علاقه مندی ها (Bookmarks)