سلام
1 چطوری میتون برا تالار ها مدیر معرفی کنم ؟
2 چطور میتونم کاری کنم که نام مدیران تالار ها در صفحه اصلی نشان داده نشود ؟؟(در قسمت اخر قالب سایت من اسم مدیران تالار رو نشون میده که میخوام نباشه!)
با تشکر

سلام
1 چطوری میتون برا تالار ها مدیر معرفی کنم ؟
2 چطور میتونم کاری کنم که نام مدیران تالار ها در صفحه اصلی نشان داده نشود ؟؟(در قسمت اخر قالب سایت من اسم مدیران تالار رو نشون میده که میخوام نباشه!)
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
1- بخش مدیریت SMF - مدیریت انجمن ها - تغییر - مدیران ...
2- تنظیمات عمومی انجمن ها - کاربران اجازه مخفی نمودن موقعیت خود را در انجمن داشته باشند. بعد با حالت مخفی وارد سایت بشید.
چطوري ميشه برا مديران انجمن (مثل مامبو لرن) يه عكس كوچولو زير اسمشون باشه نه عكس آواتار عمومي!  كه نشون بده عضو اصلي هستند بعدش تازه الان براي من ميزنه مدير سايت و "كاربر جديد" اينا رو چكار كنم ؟
متشكر
سلام
راستي يه چيز ديگه
اصلاً من اين كلمه"مدير تالار " رو چطوري كلاً از صفحه اول پاك كنم؟
اين هم آدرسش:
aiapir.com/forum/index.php
متشكر
** دو پست شما یکی شد و هایپر لینک حذف شد
- برای اینکه مثل انجمن مامبولرن بزنه عضو تیم شما باید بجای ستاره یک تصویر بزارید و بگید فقط یک ستاره نمایش بدهد.
- برای عبارت کاربر جدید در زیر مدیر سایت -> تنظیمات قالب جاری -> مخفی شدن نمایش عنوان درجه کاربری در انجمن ها
[quote author=mk2 link=topic=17573.msg93490#msg93490 date=1226683865]
سلام
راستي يه چيز ديگه
اصلاً من اين كلمه"مدير تالار  "  رو چطوري كلاً از صفحه اول پاك كنم؟
اين هم آدرسش:
aiapir.com/forum/index.php
متشكر
[/quote]
اين كلمه مدير تالار كه  سمت چپ (بالاي ) صفحه است مانند مامبو لرن نمايش داده نشود؟
aiapir.com/shiveh/talar.jpg
** هایپر لینک حذف شد
لینکش به کجاست ؟
میشه یک عکس از پایین تر بگیرید ؟
من توی انجمن شما این مورد رو نمی بینم، چون مدیر نیستم!
ببینید از اینجا حذف میشه ؟
پروفایل - تنظیمات عمومی انجمن ها - نمایش لینک های مدیریت در صفحات داخلی انجمن ها: هرگز
[quote author=سعید link=topic=17573.msg94383#msg94383 date=1227462792]
ببینید از اینجا حذف میشه ؟
پروفایل - تنظیمات عمومی انجمن ها - نمایش لینک های مدیریت در صفحات داخلی انجمن ها: هرگز
[/quote]
این قسمتی که سعید اشاره کرده به ویرایش و انتقال و ... تک تک تاپیک ها در داخل انجمن ها مربوط میشه و به قسمتی که دوستمون عکسش رو فرتادند ربطی نداره .. ای کاش جناب mk2 عکس بزرگتری می فرستاد تا سعید دچار سوءتفاهم نمی شد
خب ... دوست عزیز
برای حذف ستون مدیر تالار از صفحه اصلی انجمنتون از فایل boardindex.template.php ویرایش های لازم رو انجام بدید
راهی داره مث vb این طراحی رو وارد smf کرد؟
![]()
اگه منظورتون برای درجه کاربری بالای آواتاره باید بگم به راحتی میشه اینکاررو انجام داد
اندازه اش رو کوچیکتر کنید .. چون خیلی بزرگه
بعدش این عکس رو در images قالبتون آپلود کنید و در قسمت تنظیمات گروه کاربری نام این عکس رو به صورت name.jpg وارد کنید و تعدا ستاره ها رو 1 قرار بدید
ممنون ازتون
ایا فایلهای psd درجات کاربری و مدیران رو دارید؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)