سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: درخواست طراحی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

درخواست طراحی

من یه قالب میخوام . واسه خودمم نیست ، واسه یه انجمن . چون خودم رشتم کامپیوتر نیست و وقت ندارم مقالات رو بخونم ، میخوام یه نفر زحمتش رو بکشه . هزینه هم بخواد تا یه حدودی میتونم بگیرم ( اونام دستشون خالیه . دانشجوییه دیگه . ولی لازم باشه کنار میایم ) . اگه کسی هست ممنون میشم . زیاد چیز خاصی نمیخوام . فقط میخوام سه ستونه باشه و سایز صفحه اندازه همین فروم باشه ( تقریبا فول اسکرین ) و همچنین شکل ماژول ها یه نکاتی توش باشه که بعدا توضیح میدم ( خیلی چیز خاصی نیست ) . و یک قسمت خبری مانند زیر ماژول های بالا باشه ( مثل پی سی دانلود ) . شاید اگه تو فروم زیاد بگردم بشه با یه سری ماژول ها و دستکاری ها یه قالب اینجوری ساخت ، ولی وقت ندارم . کسی داوطلب هست ؟

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 3 بار در 2 ارسال

پاسخ : درخواست طراحی

سلام

[quote author=mmmd link=topic=17620.msg93677#msg93677 date=1226893965]
    من یه قالب میخوام . واسه یه انجمن. فقط میخوام سه ستونه باشه و سایز صفحه اندازه همین فروم باشه ( تقریبا فول اسکرین ) و همچنین شکل ماژول ها یه نکاتی توش باشه که بعدا توضیح میدم ( خیلی چیز خاصی نیست ) . و یک قسمت خبری مانند زیر ماژول های بالا باشه ( مثل پی سی دانلود ). کسی داوطلب هست ؟
    [/quote]

قالب واسه مامبو یا SMF
    تو فروم رو بگردید زیاد طول نمیکشه، اگه نبود mambo-digg ، بازم اگه نبود، به خود مامبولرن سفارش بدید تا درست کنند، آخر سر هم اگه هیچ کدوم نشد، پیغام خصوصی برام بفرست، توضیحات و شرایط رو هم بگو تا ببینیم چی میشه 8) البته اگه قالب واسه مامبو می خواین، ولی بازم بگردید، پیدا می کنید.

یا علی

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)