-
2 تا مشکل (1.درباره ادمین پسورد ) (2. محدودیت دیتا بیس)
من دو تا مشکل داشتم گفتم تاپیک جدید نزنم برای سوال کوتاه
1.من جدیدا روی پوشه ادمینیستریتور از سی پنل پسورد گذاشتم ولی هنگام ورود به صفحه ادمین بعد از نوشتن پسورد و اینتر کردن بعد از چند دقیقه صفحه ادمین باز میشه ولی باز هم پسورد میخواد و دائما تکرار میشه و حتی وقتی داخل کنترل پنل مامبو هم شد باز هم یوزرنیم و پسور ویندوز باز میشه و همینطور دائما پسورد میخواد !
2. هاست من بعد از اینکه دو تا بانک اطلاعاتی (دیتابیس) ساختم وضعیت دیتابیس در سی پنل قرمز میشه و مینویسه از تعداد مجاز دیتابیس استفاده کردید . میخواستم ببینم برای نصب هر اسکریپت (جدا از مامبو) باید یک دیتا بیس جدا گانه بسازیم براش؟؟؟ آیا راهی نداره که مثلا یک یوزر جدید تعریف کنی برای دیتابیس های قبلی و دوباره در نصب اسکریپت های جدید از همون ها استفاده کنی ؟ اخه من یک اسکریپت لینک باکس نصب کردم و یه بانک اطلاعاتی هدرشد !!! حالا یک اسکریپت دیگه هم باید نصب کنم دیگه جا نداره ! ;D
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-17-2008 06:06 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : 2 تا مشکل (1.درباره ادمین پسورد ) (2. محدودیت دیتا بی
سلام
1 : در همه مرورگرها اينطوريه ؟ از يك سيستم ديگه هم چك كنيد.
2 : شما هنگام نصب مامبو اگر دقت كنيد يك پيشوند براي جداول انتخاب ميكني كه _mos نام داره ، ميتونيد براي نرم افزار خودتون از يك پيشوند ديگه استفاده كنيد يا اينكه با مديريت هاستينگ تماس بگيريد و يك ديتابيس ديگه براي خودتون تهيه كنيد چونكه هاستينگ شما محدود كردن و ... .
مؤيد و منصور باشيد.
-
-
سلام. در مورد سوال دوم همونطور که پسر مهربون هم فرمودند، می تونید دو سیستم متمایز را در یک دیتابیس نصب کنید اما بهتر هست که هر کدام را درون دیتابیس جداگانه نصب کنید.
یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــــلی
-
-
[quote author=shahravard link=topic=17635.msg93754#msg93754 date=1226945203]
من دو تا مشکل داشتم گفتم تاپیک جدید نزنم برای سوال کوتاه
1.من جدیدا روی پوشه ادمینیستریتور از سی پنل پسورد گذاشتم ولی هنگام ورود به صفحه ادمین بعد از نوشتن پسورد و اینتر کردن بعد از چند دقیقه صفحه ادمین باز میشه ولی باز هم پسورد میخواد و دائما تکرار میشه و حتی وقتی داخل کنترل پنل مامبو هم شد باز هم یوزرنیم و پسور ویندوز باز میشه و همینطور دائما پسورد میخواد !
2. هاست من بعد از اینکه دو تا بانک اطلاعاتی (دیتابیس) ساختم وضعیت دیتابیس در سی پنل قرمز میشه و مینویسه از تعداد مجاز دیتابیس استفاده کردید . میخواستم ببینم برای نصب هر اسکریپت (جدا از مامبو) باید یک دیتا بیس جدا گانه بسازیم براش؟؟؟ آیا راهی نداره که مثلا یک یوزر جدید تعریف کنی برای دیتابیس های قبلی و دوباره در نصب اسکریپت های جدید از همون ها استفاده کنی ؟ اخه من یک اسکریپت لینک باکس نصب کردم و یه بانک اطلاعاتی هدرشد !!! حالا یک اسکریپت دیگه هم باید نصب کنم دیگه جا نداره ! ;D
[/quote]
اینترنت اکسپلورر 7 که اینطوره ... البته من حتی ویندوز هم عوض کردم ولی بازم همینطور بود . این رو هم بگم قبلا این مشکل رو نداشتم و از وقتی یکبار پسورد رو عوض کردم این اتفاق افتاده . من قبلا روی کل پوشه ادمینیستریتور پسورد گذشاته بودم و مشکلی نبود ولی یکبار اون رو حذف کردم و این بار فقط روی تمپلیت داخل ادمینیستریتور پسورد گذاشتم که اینطور شد و لی وقتی دوباره مثل قبل خواستم باشه دیگه مثل قبل هم نشد یعنی روی ادمینیستریتور هم همین مشکل بوجود اومد !
درباره سوال دوم هم ممنون از راهنماییتون ولی از خیرش گذشتم چون این هاستینگ ما عمرن از این لطف ها به کسی نمیکنه ...
-
-
مواردی که تغییری در یوزر یا رمز ایجاد می کنید اینطوری میشه. حالا نمی دونم به چه علت. باید بررسی کنم.
شما در کادرهای بعدی رمزی رو وارد نکنید، مشکلی پیش نمی یاد.
-
-
[quote author=سعید link=topic=17635.msg93816#msg93816 date=1226999095]
مواردی که تغییری در یوزر یا رمز ایجاد می کنید اینطوری میشه. حالا نمی دونم به چه علت. باید بررسی کنم.
شما در کادرهای بعدی رمزی رو وارد نکنید، مشکلی پیش نمی یاد.
[/quote]
ممنون . این رو متوجه نشدم که فرمودید در کادر های بعدی رمزی رو وارد نکنید ... یعنی وقتی دوباره پسورد خواست خالی بگذارم؟ البته این کار رو هم میکنم ولی فایده ای نداره باز هم میخواد ...
-
-
منظورم اینه که اگر دوباره خواست و ندید، مشکلی پیش نمی یاد ...
کمی صبر کنید تا تاین مورد رو بررسی بشه (اگر فرصت کردم خودم این کار رو می کنم و گرنه مدیران محترم زحمتش رو بکشند ...)
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)