-
نظرات (توصيفنامه) پروفايل 1.4
نام بسته: نظرات پروفايل (توصيفنامه)
نسخه: 1.4
فارسي ساز: پدرام بهرامي
تاريخ ساخت: 17 نوامبر
نسخه هاي سازگار: 1.1.5 و 1.1.6 و 1.1.7
دانلود: http://www.linkinpark-fans.com/files/downloads/Profile_Comments_(Persian)_(By_Pedram_Bahrami).zip
توضيحات: با نصب اين بسته مي توانيد در پروفايل خود يا ديگران نظر يا توصيفنامه بگذاريد. براي اينكار (با توجه به تصوير زير) مي توانيد با استفاده از يك اديتور كامل كه تمام كدهاي BB و صورتك هارو حمايت ميكنه نظر خود درباره كاربران يا توصيف درباره پروفايل كاربران ارسال كنيد. همچنين با ورود به تنظيمات مي توانيد دسترسي هارو براي ارسال نظر تنظيم كنيد.

توجه: اين بسته امتحان شده و هيچ ايراد و مشكلي نداره.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-17-2008 07:40 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نظرات (توصيفنامه) پروفايل 1.4
ممنون.
O0
ولی این مشکل پیش اومده!!!
خودم هم که ترجمه اش کردم بازم اینگونه می شد!!!
[img width=640 height=300]http://i38.tinypic.com/8whc7t.jpg[/img]
-
-
سلام - من كاري به مشكلاتش ندارم!
آقا پدرام بشخصه و به نوبه خودم بسيار سپاسگذارم. (البته نبايد تشكر كرد ولي خوب شايسته اينكار هستي)
شما تا به اكنون كمتر از 60 ارسال در انجمن داشتيد و فعاليت بسياري رو از خودتون نشون داديد.
البته برخي دوستان ديگر هم همچون شما لطف دارن كه اميدوارم تعداد شما دوستان عزيز بيشتر و بيشتر بشه و بتونيم از وجود پربارتون استفاده بسيار داشته باشيم.
انشاالله بتونيم از تعداد بيشتري از دوستاني همچون شما سودمند بشيم. هم در بحث مامبو و هم در SMF
مؤيد و منصور باشيد.
-
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=17636.msg93769#msg93769 date=1226953667]
سلام - من كاري به مشكلاتش ندارم!
آقا پدرام بشخصه و به نوبه خودم بسيار سپاسگذارم. (البته نبايد تشكر كرد ولي خوب شايسته اينكار هستي)
شما تا به اكنون كمتر از 60 ارسال در انجمن داشتيد و فعاليت بسياري رو از خودتون نشون داديد.
البته برخي دوستان ديگر هم همچون شما لطف دارن كه اميدوارم تعداد شما دوستان عزيز بيشتر و بيشتر بشه و بتونيم از وجود پربارتون استفاده بسيار داشته باشيم.
انشاالله بتونيم از تعداد بيشتري از دوستاني همچون شما سودمند بشيم. هم در بحث مامبو و هم در SMF
مؤيد و منصور باشيد.
[/quote]
سلام.
ممنون پـــســـر مــهـربــــــــون عزيز، شما نسبت به من لطف داري. هركاري انجام دادم بر حسب وظيفه بوده. منم جا داره از ساير دوستان كه در اين انجمن زحمت ميكشن تشكر كنم.
و تشكر از شما پـــســـر مــهـربــــــــون.
---
و اما مشكل شما جناب SANR ، مشكل شما از بسته نيست، من اين بسته رو روي دو انجمن با نسخه هاي متفاوت امتحان كردم و هيچ مشكلي نداشت، همونطور كه در نكته هم گفته شده، مشكل شما از بروزرساني بانك اطلاعاتي هست، شما انجمن خودتون رو بصورت خودكار بروز كرديد اما فايل Upgrade.php رو اجرا نكرديد. در حال حاضر تاپيك مربوط به اين مشكل با نام "خطا در بانك اطلاعاتي" موجود هست، لطفا مشكلتون رو در اون تاپيك مطرح كنيد.
-
-
در صورتی که نتواستید از لینک مستقیم بسته را دانلود کنید از سرور رپیدشیر استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک های غیر مستقیم رو به این دلیل قرار میدم که ممکنه به هر دلیل لینک مستقیم دچار مشکل بشه .. مثلا اگه خدای نکرده سایت آقای پدرام بهرامی از بین بره دیگه این بسته ها دردسترس نخواهد بود
در مورد فعالیت پدرام عزیز ... درسته پسر مهربون
آقای پدرام بهرامی فعالیت خوبی رو از خودش ارائه داده
ممنون پدرام جان
-
-
[quote author=javid2005 link=topic=17636.msg93786#msg93786 date=1226963559]
در صورتی که نتواستید از لینک مستقیم بسته را دانلود کنید از سرور رپیدشیر استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک های غیر مستقیم رو به این دلیل قرار میدم که ممکنه به هر دلیل لینک مستقیم دچار مشکل بشه .. مثلا اگه خدای نکرده سایت آقای پدرام بهرامی از بین بره دیگه این بسته ها دردسترس نخواهد بود
در مورد فعالیت پدرام عزیز ... درسته پسر مهربون
آقای پدرام بهرامی فعالیت خوبی رو از خودش ارائه داده
ممنون پدرام جان
[/quote]
خواهش ميكنم، از شما هم ممنون، همچنين ممنون جاويد جان براي لينك هاي كمكي.
-
-
سلام،
باب این بسته ممنون. ولی وقتی نصبش کردم این مشکل پیش آمد:
[img width=640 height=174]http://www.gigaimage.com/images/766ibai1o2kw1pivrjsk.jpg[/img]
البته پیش از اینکه روی کلید نظرات پروفایل بزنم، عبارت "نظرات پروفایل" رو درست نشون می داد.
یک نکته هم هست و اون اینکه من از UTF8 استفاده می کنم. ایا ممکنه این مشکل بخاطر اون باشه؟ چون چند بسته دیگه هم که نصب کردم همینطوری شدن.
-
-
بنده در اولین فرصت تست می کنم
-
-
کسان دیگه هم این مشکل رو دارن؟!
خیلی ها از این بسته استفاده کردن ولی به هیچ مشکلی برنخوردن، باز منتظر جواب آقای هادی باشید.
-
-
جاوید جان تست کردی خبرشو بزار تا منتشرش کنیم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)