[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=17636.msg93769#msg93769 date=1226953667]
سلام - من كاري به مشكلاتش ندارم!
آقا پدرام بشخصه و به نوبه خودم بسيار سپاسگذارم. (البته نبايد تشكر كرد ولي خوب شايسته اينكار هستي)
شما تا به اكنون كمتر از 60 ارسال در انجمن داشتيد و فعاليت بسياري رو از خودتون نشون داديد.
البته برخي دوستان ديگر هم همچون شما لطف دارن كه اميدوارم تعداد شما دوستان عزيز بيشتر و بيشتر بشه و بتونيم از وجود پربارتون استفاده بسيار داشته باشيم.
انشاالله بتونيم از تعداد بيشتري از دوستاني همچون شما سودمند بشيم. هم در بحث مامبو و هم در SMF

مؤيد و منصور باشيد.
[/quote]

سلام.
ممنون پـــســـر مــهـربــــــــون عزيز، شما نسبت به من لطف داري. هركاري انجام دادم بر حسب وظيفه بوده. منم جا داره از ساير دوستان كه در اين انجمن زحمت ميكشن تشكر كنم.
و تشكر از شما پـــســـر مــهـربــــــــون.

---
و اما مشكل شما جناب SANR ، مشكل شما از بسته نيست، من اين بسته رو روي دو انجمن با نسخه هاي متفاوت امتحان كردم و هيچ مشكلي نداشت، همونطور كه در نكته هم گفته شده، مشكل شما از بروزرساني بانك اطلاعاتي هست، شما انجمن خودتون رو بصورت خودكار بروز كرديد اما فايل Upgrade.php رو اجرا نكرديد. در حال حاضر تاپيك مربوط به اين مشكل با نام "خطا در بانك اطلاعاتي" موجود هست، لطفا مشكلتون رو در اون تاپيك مطرح كنيد.