-
مشكل با "آيكون لوذي علامت سوال"
سلام و خسته نباشيد.
من با آيكون هاي لوذي علامت سوال كه گاهي اوقات بجاي متن فارسي در انجمن ديده ميشوند مشكل دارم و نميدونم چيكار كنم كه به اين شكل نشه. (نظير اين آيكونها در همين انجمن در نام ارسال ها ديده شده)
آيكون ها به اين شكل هستند: [size=12pt]�[/size](البته اميدوارم در سيستم شما ها نمايش داده بشه) (باز من عكس گرفتم تا منظورم رو كامل بفهميد.)

من كلمه "علامت سوال" رو در انجمن جستجو كردم و تمام مطالب رو خوندم ولي به هيچ نتيجه اي نرسيدم... در بعضي از ارسال هاي آقاي جاويد خوندم كه به ديتابايس مربوط ميشه...
خواهش دارم كه كامل من رو راهنمايي كنيد و پرونده اين كاراكتر رو براي هميشه در اين تاپيك ببنديم.
نكته مهم: اين مشكل در انجمن نيستا!!! در زمانيه كه من مثلا در كپي رايت سايتم نوشتم كه : حقوق اين سايت محفوظ ميباشيد، منتها به جاش كاراكتر علامت سوال ديده ميشه. يا ميخوام منو اضافه كنم وقتي فارسي تايپ ميكنم اين شكلي ميشه.
خواهشا مبتدي توضيح بديد.. ممنون ميشم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-19-2008 06:21 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشكل با "آيكون لوذي علامت سوال"
سلام دوست عزيز،
تنها راه حل مشكلت افزودن متن فارسي در فايل زبان هست كه فكر كنم يه كم براي شما مشكل باشه.
اين علامت سوال به دليل تنظيم نبودن انكودينگ فايل شما (همون فايلي كه ويرايش كردي) در SMF نمايش داده ميشه. در خارج از SMF يه اين شكل (؟؟؟؟؟) نمايش داده ميشه. (در ساير هم بصورت مستطيل عمودي نمايش داده ميشه)
من نظري درباره تنظيم انكودينگ در ديتابايس ندارم ساير راه ها هم اگر جستجو كنيد قابل دسترس هست، بهترين راه افزودن متن فارسي در فايل زبان هست.
*شما ميتونين انكودينگ فايلي كه ويرايش ميكنيد رو به UTF-8 تغيير بديد يا اگر وجود نداره ، با استفاده از يك ويرايشگر قدرتمند اضافه كنيد.
براي مثال "دريم ويور".
نميدونم خوب تونستم راهنماييتون كنم يا نه! بهتره ساير دوستان هم شما رو راهنمايي كنند.
-
-
اینها رو یک بررسی بکنید،
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ضمنا لینک سایت رو هم اگر بگذارید بد نیست
در نهایت راهنمای خوبی کردید، اما تغییر انکودینگ به utf-8 بعضی وقت ها نه تنها کارساز نیست بلکه مشکلاتی رو هم بوجود میاره ...
-
-
دوست عزيز، اما اينهايي كه معرفي كردي همه اش در مورد پست ها و ارسال ها و تاپيك هاست كه به بانك اطلاعاتي و تعميير انجمن (يونيكد به UTF) و ... مربوط ميشه و بارها و بارها درباره اش در انجمن صحبت شده و به نتيجه اي هم گويا نرسيده.
مشكل از انكودينگ فايل index.template.php هست و بايد ديد چطور ميشه اين مشكل رو رفع كرد.
دوستاني كه منو فارسي كردند فكر كنم بتونن كمك بيشتري بكنن، آيا كسي كه منو فارسي كرده يا متن فارسي به اين فايل اضافه كرده به اين مشكل برنخورده؟ در صورت بروز اين مشكل، چطور اين مشكل رو حل كرده؟ آيا با تغيير انكودينگ فايل به UTF-8 مشكلش حل نشده؟
جناب Martian_Man ، شما اين راه رو امتحان كنيد،نتيجه رو اطلاع بديد.
-
-
پدرام خان درست نشد... من با نرم افزار فرانت پيج براش انكودينگ گذاشتم ولي نميشه، بازهم همون علامت سوال رو ميزنه. حالا چيكار كنم؟!!
سعيد خان تمام اونارو من تو جستجو ديده بودم ولي هيچ كدوم مشكل منو حل نكرد... بايد چيكار كنم؟
-
-
[quote author=PediLP link=topic=17672.msg93951#msg93951 date=1227125277]
و بارها و بارها درباره اش در انجمن صحبت شده و به نتيجه اي هم گويا نرسيده.
[/quote]
شما خیلی مطمئن هستید ؟؟؟؟
شما اصلا روی یکی از لینک ها کلیک کردید ؟؟؟؟؟؟؟
ولی من خیلی مطمئن هستم حداقل اون پست هایی رو که خودم جواب دادم، 100% به نتیجه رسیده ...
[quote author=martian_man link=topic=17672.msg93964#msg93964 date=1227132858]
سعيد خان تمام اونارو من تو جستجو ديده بودم ولي هيچ كدوم مشكل منو حل نكرد... بايد چيكار كنم؟
[/quote]
[quote author=سعید link=topic=17672.msg93948#msg93948 date=1227124453]
در نهایت راهنمای خوبی کردید، اما تغییر انکودینگ به utf-8 بعضی وقت ها نه تنها کارساز نیست بلکه مشکلاتی رو هم بوجود میاره ...
[/quote]
-
-
سلام.
سعيد جان اين صفحه اي كه گذاشتي درباره اين مطلب هست:
در خواست نرم Ø§ÙØ²Ø§Ø±
تمام فونتای فارسی اینتوری شدن پستای جدیدیم همه علامت سوال میشن
دوست عزيز يكبار خدمتون عرض كردم مشكل اينجا يك چيز ديگه است. در ضمن در يكي از ارسال هاي قبليتون يك تاپيك بود كه آخرين ارسال مربوط به جناب هادي بود كه به نتيجه نرسيده بود... جناب سعيد من اصلا كاري ندارم كه اين موضوع قبلا به نتيجه رسيده يا نرسيده... اگر فكر ميكنيد كه 100% توسط شما به نتيجه رسيده و ميتونيد كمك كنيد، پس بجاي ارسال مطالب قبلي، آموزش و راهنمايي كامل رو به اين دوستمون بگيد. چون گويا اين دوستمون گفته:
من كلمه "علامت سوال" رو در انجمن جستجو كردم و تمام مطالب رو خوندم ولي به هيچ نتيجه اي نرسيدم... در بعضي از ارسال هاي آقاي جاويد خوندم كه به ديتابايس مربوط ميشه...
خواهش دارم كه كامل من رو راهنمايي كنيد و پرونده اين كاراكتر رو براي هميشه در اين تاپيك ببنديم.
به اميد خدا
-
-
پس خواهش می کنم حکم کلی صادر نکنید ... 
سعید هم بنده هست. جناب یکی دیگست ...
، پس بجاي ارسال مطالب قبلي، آموزش و راهنمايي كامل رو به اين دوستمون بگيد.
چون شما فرمودید، حتما اینکار رو انجام میدم.
ضمنا من ادعایی ندارم که همه کارا رو بلدم و می تونم همه مشکلات رو حل کنم.
در جواب احکام کلیه صادره عرض کردم ...
شما بنده رو ببخشید. اگر هم بهتر می زنید، بستانید و 
یا علی
-
-
خيلي آدم كسل ميشه وقتي بعد از اين همه ساعت به انجمن برميگرده ميبينه مشكلش حل نشده...
بلاخره نتيجه چي شد آقا سعيد؟ مگه نگفتي مشكل همه رو حل كردي.؟!؟! ماله منو هم حل كن ديگه ممنون ميشم.
متاسفم من لينك انجمنم رو اينجا نميتونم بزارم... مشكلي نيست كه شما بخوايد با ديدن حل كنيدكه!! گفتم وقتي كه فايل index.template رو باز كردم و منو اضافه كنم يا يه متن فارسي توش مثلا به جاي كپي رايت بنويسم به شكل اون علامت سوالي كه عكسش رو گذاشتم در مياد حالا بايد چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ براي بار سوم هست توضيح دادم...
چرا هيچ كس پاسخگو نيست؟ همه كل كل ميكنن... خوب اگر كسي ميتونه كمك كنه اگر نه چرا واسه هم ضرب المثل مينويسيد...؟
فكر كنم بايد اين موضوع رو به آقاي فيروزمندان گزارش بدم. به جاي حل مشكلات كاربران اينهارو ارسال ميكنن:
[quote author=سعید link=topic=17672.msg94083#msg94083 date=1227208799]
سعید هم بنده هست. جناب یکی دیگست ...
اگر هم بهتر می زنید، بستانید و 
[/quote]
من اصلا كاري ندارم، يه مسلمون پيدا ميشه مشكل من رو حل كنه؟ اگر حل كنه يك دنيا سپاسگزارش ميشم.
-
-
سلام جناب martian_man
من همون مسلمون هستم که در تاپیک "اضافه کردن منو در اس ام اف" خواستم مشکلتون رو حل کنم
به این نقل قول توجه کنید
[quote author=javid2005 link=topic=12049.msg93299#msg93299 date=1226500743]
يوزر و پسوورد مديريت انجمن و سي پنل رو برام بفرست ...
چند روز طول ديگه چك مي كنم ...
[/quote]
نیاز به سپاس گذاری هم ندارم .... اگه می خواهید مشکلتون بررسی بشه به نوشته بالا عمل کنید
از این جور کل کل ها همیشه در همه انجمن ها هست ...
هدف من و همیارانم در مامبولرن حل مشکلات دوستان هست ...
موفق و موید باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)