-
پاسخ : مشكل با "آيكون لوذي علامت سوال"
[quote author=martian_man link=topic=17672.msg94091#msg94091 date=1227211870]
خيلي آدم كسل ميشه وقتي بعد از اين همه ساعت به انجمن برميگرده ميبينه مشكلش حل نشده...
[/quote]
دوست عزیز!
من اونجا سه بار نوشتم که لینک رو بگذارید تا بررسی کنیم. اما متاسفانه شما جوابی هم ندادید.
بلاخره نتيجه چي شد آقا سعيد؟ مگه نگفتي مشكل همه رو حل كردي.؟!؟! ماله منو هم حل كن ديگه ممنون ميشم.
[/quote]
یک بار بالا هم نوشتم، من مشکل همه رو حل نکردم و همچین ادعایی هم ندارم.
فقط تاپیک هایی که مربوط به من بوده، یادم هست که حل شده و در جواب دوستمون بود که گفتن هیچ کدوم به نتیجه نرسیده این رو عرض کردم.
متاسفم من لينك انجمنم رو اينجا نميتونم بزارم... مشكلي نيست كه شما بخوايد با ديدن حل كنيدكه!!
[/quote]
متاسفانه من هم بدون اینکه بدونم مشکل شما چیه، کاری از دستم بر نمی یاد. شما دکتر تشریف می برید، اول معاینه می کنند...
اجازه دریافت یوزر نیم رو هم ندارم. اما کسانی هستند که این اجازه رو دارند. بهتر نیست به کاری که مدیران گفتند عمل کنید ؟
چرا هيچ كس پاسخگو نيست؟
20 ) انجمنهای مامبولرن برای پاسخ گویی به مشکلات کاربران و کمک به ایشان فعالیت میکند، اما در صورت عدم پاسخ دهی به یک سؤال مسئولیتی متوجه ناظرین انجمنها و مدیران سایت نخواهد بود.
شما ضمن اینکه می تونید به هر کسی که دلتون بخواد گزارش کنید، اگر دوست دارید مشکلتون حل بشه ، به اون کاری که گفته شده عمل کنید و بیشتر از این وقت خودتون و دوستان و ما رو نگیرید و انجمن رو هم بیخود شلوغش نکنید.
مستدام باشید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-20-2008 09:42 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
من مشكلم رو خيلي ساده و روشن بيان كردم... اگر بخوايد براتون عكس ميزارم، ولي نه لينك انجمن رو ميتونم بدم و نه يوزر نيم پسورد...
از همين جا اعلام ميكنم كه از شما آقا سعيد هيچ كمكي نميخوام، شما بيشتر جنبه دعوا و كل كل با من و ساير كاربرارو داري... از شما كمك نميخوام در اين تاپيك در هيچ تاپيك ديگه... فعلا اين شمائيد كه داريد بجاي كمك به كاربر مغلطه ميكنيد.
دوستان خوب ديگه مثه آقاي فيروزمندان عزيز ، آقا جاويد و آقا نويد و آقا پدرام و.... كه اسمشون الان يادم نيست، هستند تا مشكل من رو حل كنند.
كسي مجبور نكرده كه شما جوابگو باشيد، شما با آدم با لحني صحبت ميكنيد كه به آدم بر ميخوره كاري ميكنيد كه شخصيتتون زير سوال ميره...
[quote author=javid2005 link=topic=17672.msg94093#msg94093 date=1227212973]
سلام جناب martian_man
من همون مسلمون هستم که در تاپیک "اضافه کردن منو در اس ام اف" خواستم مشکلتون رو حل کنم
به این نقل قول توجه کنید
[quote author=javid2005 link=topic=12049.msg93299#msg93299 date=1226500743]
يوزر و پسوورد مديريت انجمن و سي پنل رو برام بفرست ...
چند روز طول ديگه چك مي كنم ...
[/quote]
نیاز به سپاس گذاری هم ندارم .... اگه می خواهید مشکلتون بررسی بشه به نوشته بالا عمل کنید
از این جور کل کل ها همیشه در همه انجمن ها هست ...
هدف من و همیارانم در مامبولرن حل مشکلات دوستان هست ...
موفق و موید باشید
[/quote]
جناب جاويد من به دليل برخي از مسائل نميتونم يوزر نيم و پسور انجمن رو به كسي بدم... اگر يادتون باشه اون اوايل هم از من يوزن نيم و پسورد خواسته شد و من گفتم كه نميتونم. حالا اگر شما ميتونيد بدون يوزر و پسورد مشكل من و حل كنيد ممنون ميشم. اگر بخوايد براتون عكس ميگيرم. فكر كنيد من دارم سوال ميكنم و اين مشكل اصلا تو انجمن من نيست. دلايلي دارم كه قابل گفتن نيست.
اگر به اين شكل كمكم كنيد ممنون ميشم.
-
-
شما حتی نمی تونید لینک انجمن رو برام به صورت خصوصی بفرستید
متاسفانه از دست من کاری برنمیاد .. چون اگه بدون لینک و یوزر نیم و پسوورد بخوام مشکلتون رو حل کنم باید یک ماه معطل بشید و توی این تاپیک ده ها سوال بپرسم و شما هم به تک تکشون جواب بدی
اگه با پرسش و پاسخ موافقی و صبر و حوصله ات زیاده من در خدمتم و راهنماییت می کنم
اگر نه .....
به این جمله آقا سعید اعتقاد دارم ....
[quote author=سعید link=topic=17672.msg94102#msg94102 date=1227217375]
شما دکتر تشریف می برید، اول معاینه می کنند...
[/quote]
راستی از همه دوستان خواهش میکنم این کدورت های پیش پا افتاده رو بذارن کنار ....
هر کسی بزرگوارتره بحث رو تموم کنه ..... بهتره به مشکلات فنی فکر کنیم تا اینکه با این حرف ها باعث خصومت تو انجمن بشیم .....
سربلند باشید
-
-
سلام دوست من،
شما از فايل index.template.php بك آپ داريد؟ اگر داريد اون رو برگردونيد، حالا با استفاده از Notepad متن فارسيتون رو تايپ كنيد، و save كنيد، حالا ببينيد كه بازهم متن فارسي به علامت سوال تبديل ميشه؟
آقا كامران اگر بازهم مشكلتون حل نشد، فايل index.template قالبتون رو براي من بفرستيد (يا اگر تغييراتي درش ايجاد نكرديد، نام قالبي كه روش كار ميكنيد رو بگيد). آيا از همون Metallic استفاده ميكنيد؟
منتظر جوابتون هستم.
به اميد خدا
-
-
لطفا به این سوالات جواب بدید:
- قالب شما قبل از ویرایش مشکلی نداره و بعد از ویرایش با notepad این مشکل براش بوجود میاد ؟
در این صورت فایلتون رو با NotePad++ ویرایش کنید و encoding اون رو هم تغییر ندید.
- بعد از ویرایش هم به همین طریق بالا ، باز هم حروف به هم ریخته هست.
در این صورت شما یک پنجره جدید در ++Notepad باز کنید، متن موردنظر رو تایپ کنید، انکودینک رو کاننورت کنید به ASCII و بعد کد تولید شده رو در قالبتون کپی کنید.
-
-
[quote author=PediLP link=topic=17672.msg94130#msg94130 date=1227253611]
سلام دوست من،
شما از فايل index.template.php بك آپ داريد؟ اگر داريد اون رو برگردونيد، حالا با استفاده از Notepad متن فارسيتون رو تايپ كنيد، و save كنيد، حالا ببينيد كه بازهم متن فارسي به علامت سوال تبديل ميشه؟
آقا كامران اگر بازهم مشكلتون حل نشد، فايل index.template قالبتون رو براي من بفرستيد (يا اگر تغييراتي درش ايجاد نكرديد، نام قالبي كه روش كار ميكنيد رو بگيد). آيا از همون Metallic استفاده ميكنيد؟
منتظر جوابتون هستم.
به اميد خدا
[/quote]
سلام جناب پدرام ممنون من از قالب MetallicAbyss اسفاده ميكنم، اگر ميشه متن كپي رايت رو بصورت فارسي بنويسيد ببينيد علامت سوال ميشه يانه
. از روشي كه گفتيد هم مشكلم حل نشد.
-
-
[quote author=martian_man link=topic=17672.msg94148#msg94148 date=1227261250]
سلام جناب پدرام ممنون من از قالب MetallicAbyss اسفاده ميكنم، اگر ميشه متن كپي رايت رو بصورت فارسي بنويسيد ببينيد علامت سوال ميشه يانه
. از روشي كه گفتيد هم مشكلم حل نشد.
[/quote]
سلام دوست من،
مشكل رو از طريق فايل زبان حل كردم.
متن فارسي رو در فايل زبان index.template.php نوشتم و روي اين فايل ست كردم، و نوشته فارسي بدون هيچ ايراد و علامت سوالي نمايش داده شد.
براي تغيير متن فارسي (فقط كپي رايت، چون كد گزاري شده) فايل زبان index.template.php رو باز كنيد و كد زير رو پيدا كنيد و متن فارسيش رو تغيير بديد:
کد:
$txt[001] = 'حق كپي رايت محفوظ مي باشد';
هر دو فايل رو براتون فرستادم،موفق باشيد.
به اميد خدا
-
-
دست درد نكنه پدرام خان ممنون مشكلم حل شد، با آموزش فايل زبان كه برام فرستادي خيلي از كارام راه افتاد، خدا عمرت بده.
(:
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)