-
پاسخ : مشكل با "آيكون لوذي علامت سوال"
[quote author=martian_man link=topic=17672.msg94091#msg94091 date=1227211870]
خيلي آدم كسل ميشه وقتي بعد از اين همه ساعت به انجمن برميگرده ميبينه مشكلش حل نشده...
[/quote]
دوست عزیز!
من اونجا سه بار نوشتم که لینک رو بگذارید تا بررسی کنیم. اما متاسفانه شما جوابی هم ندادید.
بلاخره نتيجه چي شد آقا سعيد؟ مگه نگفتي مشكل همه رو حل كردي.؟!؟! ماله منو هم حل كن ديگه ممنون ميشم.
[/quote]
یک بار بالا هم نوشتم، من مشکل همه رو حل نکردم و همچین ادعایی هم ندارم.
فقط تاپیک هایی که مربوط به من بوده، یادم هست که حل شده و در جواب دوستمون بود که گفتن هیچ کدوم به نتیجه نرسیده این رو عرض کردم.
متاسفم من لينك انجمنم رو اينجا نميتونم بزارم... مشكلي نيست كه شما بخوايد با ديدن حل كنيدكه!!
[/quote]
متاسفانه من هم بدون اینکه بدونم مشکل شما چیه، کاری از دستم بر نمی یاد. شما دکتر تشریف می برید، اول معاینه می کنند...
اجازه دریافت یوزر نیم رو هم ندارم. اما کسانی هستند که این اجازه رو دارند. بهتر نیست به کاری که مدیران گفتند عمل کنید ؟
چرا هيچ كس پاسخگو نيست؟
20 ) انجمنهای مامبولرن برای پاسخ گویی به مشکلات کاربران و کمک به ایشان فعالیت میکند، اما در صورت عدم پاسخ دهی به یک سؤال مسئولیتی متوجه ناظرین انجمنها و مدیران سایت نخواهد بود.
شما ضمن اینکه می تونید به هر کسی که دلتون بخواد گزارش کنید، اگر دوست دارید مشکلتون حل بشه ، به اون کاری که گفته شده عمل کنید و بیشتر از این وقت خودتون و دوستان و ما رو نگیرید و انجمن رو هم بیخود شلوغش نکنید.
مستدام باشید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-20-2008 09:42 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)