-
مشکل در ارتقا از 4.5.2.3 به 4.5.3
همه چیز منظم و روبراهه به جز یک مسئله
که حاده و نمیشه باهاش کنار اومد
اینکه داخل مدیریت و قسمت ادمین منوهای بالا اسامی خودشون رو از دست دادند همه به جز کامپیوننت ها اونها را میشه خوند و دید
اما بقیه فقط آیکون هاشون وجود داره
راهنمایی میکنید که کدوم فایل این اختلال رو به وجود آورده که قبلیشو برگردونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-22-2006 09:44 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: مشکل در ارتقا از 4.5.2.3 به 4.5.3
علی جان شما یه کاری کن
نسخه 4.5.3H رو از مامبولرن بگیر و همه فایلهاشو جایگزین کن . مشکلت حل میشه .
منتظر نتیجش هستم .
یه موضوع دیگه : حتما فایلها جایگزین بشن . بعضی اوقات با بعضی از برنامه های FTP که فایل رو آپلود میکنی اگر فایل قدیمی موجود باشه فایل رو جایگزین نمیکنه . بهتره اون فایلهارو حذف کنی دوباره آپلود کنی ..
یا علی
-
-
مشکل پاک شدن اسمها و نبودنشون از کپی نشدن فایلهای Module داخل فولدر Administrator بود که به دلیل پرمیشن 444 نتونسته بودند کپی بشند
ولی دو تا مشکل دیگه
اول اینکه از یک هک ساده داخل com_content.php استفاده میکردم بعد به سادگی مطالبم رو میتونستم به هر مجموعه ای که دلم بخواد بفرستم این قابلیت رو الان از دست دادم و نمیدونم به 4.5.3h اضافه شده یا نه ولی به هر حال ندارمش و مسئله دیگه اینکه مطالبی که مثلا درون گروههای مختلف نوشتم حالا از طریق منوی اخبار هم بهشون دسترسی میشه پیدا کرد ولی بالای صفحه تو هدایت گر مجموعه و بخش مربوط به نوشته را میتونیم ببینیم
مسئله دیگه اینکه اطلاعات کاربری را اگه بخوام ادیت کنم وقتی وارد قسمت ویرایش میشم همه فیلدها خالی و سفید هستند
حالا 4.5.3hرا میریزم بعد نتیجشو بهتون میگم
-
-
جایگزین کن اگر باز هم مشکلی بود در خدمتیم .
یا علی
-
-
مشکلاتم حل شد
تمامی
البته من در یک مرحله برگردوندم به ورژن قبلی بعد دوباره همین مسائل رو داشتم که تمامی به دلیل این بود که بعضی از تنظیمات مامبو پیش فرض میشه حالا ایشالا سر فرصت اول منتظر 4.5.3h کامل فارسی میشم و بع از یه بک آپ کامل سایتو آپدیت میکنم
ولی اعلام میکنم که Patch گروه مامبولرن هم سالم و کامله هم اینکه خیلی واسش زحمت کشیده شده دوستان در حین ارتقا حتما Permission فایلها را چک کنند
موفق باشید همیشه
-
-
ممنون از شما دوست عزیز
از توضیحاتت هم خیلی ممنون ...
یا علی
-
-
با سلام فایل آپدیت دیگر در سایت نیست.
از کجا می تونم فایلو دانلود کنم
-
-
سلام نوید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
-
آقای فیروزمندان این آپدیتی که لینک دادید مال ۴.۵.۳H به پیشرفته است ولی مامبو من 4.5.2.3 است.پ
آیا مشکلی بوجود نمی آید.
با تشکر از راهنمایی ها و کمکهای شایان شما
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
لینک بالا رو ویرایش کردم . فراموش نکنید با این کار مامبو شما به 4.5.3H ارتقا پیدا میکنه و اگر بخوایید به 4.5.3H Pro ارتقا بدین باید پچ بعدی هم نصب بشه ...
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)