سلام دوستان
من چند وقته هرچی دنبال یه اسکریپت برای استخراج فایل های rar روی سرور گشتم پیدا نکردم چیزی. کسی همچین چیزی داره؟
اصلا آیا امکان استخراج فایل های rar توسط php هست یا همچین چیزی نشدنی هست من هی دارم دنبالش میگرم.

سلام دوستان
من چند وقته هرچی دنبال یه اسکریپت برای استخراج فایل های rar روی سرور گشتم پیدا نکردم چیزی. کسی همچین چیزی داره؟
اصلا آیا امکان استخراج فایل های rar توسط php هست یا همچین چیزی نشدنی هست من هی دارم دنبالش میگرم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
[quote author=emad_67 link=topic=17698.msg94159#msg94159 date=1227269170]
سلام دوستان
[/quote]
سلام دوست من،
از اين كد استفاده كن، ببين مشكلت رو حل ميكنه:
کد:<?php $rar_file = rar_open('example.rar') or die("Can't open Rar archive"); $entries = rar_list($rar_file); foreach ($entries as $entry) { echo 'Filename: ' . $entry->getName() . "\n"; echo 'Packed size: ' . $entry->getPackedSize() . "\n"; echo 'Unpacked size: ' . $entry->getUnpackedSize() . "\n"; $entry->extract('/dir/extract/to/'); } rar_close($rar_file); ?>
ممنون
این کد رو تو یه سایت دیگه دیده بودم ولی اجرا میکنم میگه تابع rar_open تعریف نشده هست.
برای اینجام این کار باید دسترسی به shell داشته باشید + نصب بودن ابزار rar
این تابعی که در بالا ذکر شده، ابتدا باید کتابخانه اون برای سیستم سرور تعریف شده باشه.
یا اینکه این تابع رو در کد PHP تعریف کنید که حتی در صورتی که کدش رو داشته باشید، تعریف کل تابع در یک فایل منطقی به نظر نمی رسه
علاقه مندی ها (Bookmarks)