-
مشکلات seo با smf !
من یک smf دارم. وقتی انجمنم رو با یک انجمن دیگر که دقیقا مشابه انجمن من هستش و موارد استفاده و مباحثش خیلی نزدیک به هم هستش مقایسه می کنم میبینم ایندکس ما خیلی ضعیف تره ! مساله این هستش که اون php bb هستش.
حالا سوال اصلی من اینه :
چطور میشه برای هر پروفایل ، انجمن ، بحث و پست موارد keywords و description زیر رو دستی تنظیم کرد ؟ جهت ایندکس صحیح در گوگل. آخه وقتی که توی فایل قالب دستکاری می کنم و اون جا وارد می کنم تمام صفحات کلمات کلیدی و توصیف یکسانی پیدا می کنند !
در ضمن برای تصاویر چطور میتونم alt tag تعریف کنم ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-23-2008 09:37 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکلات seo با smf !
قبل از هر چیز لینک انجمنی که با php bb ساخته شده + لینک انجمن خودتون رو بفرستید تا نقاط ضعف انجمن شما رو نسبت به اون انجمن عرض کنم
اگه به همین انجمن مامبولرن توجه کنید متوجه میشید که در گوگل چه رتبه بالایی داره و هر 1 ساعت مطالبش ایندکس میشه ...
پس طبیعتا مشکل از smf نیست
در مورد seo در همین انجمن مامبولرن در بخش مدیریت چند مقاله ارائه دادم که مباحث سئو رو برای smf تشریح می کنه .. اگه پیدا نکردید درخواست بدید تا لینک این مطالب رو براتون قرار بدم
در مورد keywords و description هم یک بسته وجود داره که به نحو عالی مطابق با پست ها keywords و description تعریف می کنه .. ولی متاسفانه این بسته برای smf 2 سازگار شده که درصدد این هستم که این بسته رو برای نسخه 1.1 سازگار کنم .....
چون این بسته از نظر سئو تاثیر خیلی خوبی روی انجمن های smf داره ....
فکر کنم برای تعریف alt هم بسته ای موجود باشه .. باید بگردید و پیدا کنید
-
-
به صورت پیغام خصوصی براتون فرستادم لینک دو انجمن رو.
خوب این انجمن به علت فعالیت بسیار بالاش این طوری هستش. فرومی که هر دقیقه آپ میشه ، ایندکس هاش هم 1 ساعتی میشه دیگه.
آیا منظورتون از مقالات همون سری 1 تا 4 هستش ؟ اگر غیر اون باشه ممنون میشم لینک بدین.
بسته 2 کی میاد ؟ نکنه قصد دارند بتا 5 هم منتشر کنند؟
برای alt tag تصاویر بسته ای جستم و نیافتم.
-
-
[quote author=محمد مطهری link=topic=17751.msg94470#msg94470 date=1227532724]
خوب این انجمن به علت فعالیت بسیار بالاش این طوری هستش. فرومی که هر دقیقه آپ میشه ، ایندکس هاش هم 1 ساعتی میشه دیگه.
[/quote]
جواب اصلی سوالتون رو خودتون دادید
مطالب ایندکس شده در گوگل
سایت شما: 4,530
سایت مورد نظر: 31,700
انجمن مورد نظر در فولدر ریشه سایت ساخته شده ولی انجمن شما در پوشه forum ....
در این صورت موتور جستجو دسترسی سریعتری به مطالب انجمن مربوطه دارند
ایجاد مباحثی که از در سایت های دیگر کمتر پیدا می شوند نیز تاثیر زیادی در رتبه دارند ....
منظورم همون کپی و پیست نکردن مطالبه که باعث میشه در بالاترین رتبه های گوگل نمایش داده شوید
و چندین دلیل دیگر که خود مدیر سایت مربوطه ازش اطلاع داره ...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)