-
پاسخ : هشدار پیام جدید بهم ریخته!!!
سلام
اگه به بسته ای که من فارسی کردم مشکوک هستید حتما ایراداتش رو پیگیری کنید و اطلاع بدید
این مشکل معمولا در خیلی از بسته ها پیدا میشه ... همونطوری که در یکی از تاپیک ها گفتم هنوز کسی رو نمی شناسم که راه حل این مشکل رو کشف کرده باشه ....
همچنان در صدد هستم که بفهمم این مشکلات که در حقیقت انکود utf-8 رو به ansi برمی گردونه چیه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-22-2008 07:26 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
از بک آپ استفاده کردم!!!و درست میشه!
مشکل از index.persian.php هست.
حجم اصلی 75 کیلو بایت هست ولی بک آپ 30 کیلوبایت!!!
حالا نمی دونم چطوری مشکل رو بفهمم!
-
-
[quote author=SANR link=topic=17704.msg94227#msg94227 date=1227339929]
از بک آپ استفاده کردم!!!و درست میشه!
مشکل از index.persian.php هست.
حجم اصلی 75 کیلو بایت هست ولی بک آپ 30 کیلوبایت!!!
حالا نمی دونم چطوری مشکل رو بفهمم!
[/quote]
خوب آقاي SANR ميتونيد بسته زبان فارسي رو از سايت SMFLearn.com دانلود كنيد و index.persian.php رو در پوشه فايل زبانتون كپي كنيد، فكر كنم اينجوري مشكل حجم فايل هم رفع بشه.
[quote author=javid2005 link=topic=17704.msg94224#msg94224 date=1227338777]
سلام
اگه به بسته ای که من فارسی کردم مشکوک هستید حتما ایراداتش رو پیگیری کنید و اطلاع بدید
این مشکل معمولا در خیلی از بسته ها پیدا میشه ... همونطوری که در یکی از تاپیک ها گفتم هنوز کسی رو نمی شناسم که راه حل این مشکل رو کشف کرده باشه ....
همچنان در صدد هستم که بفهمم این مشکلات که در حقیقت انکود utf-8 رو به ansi برمی گردونه چیه؟
[/quote]
هنوز معلوم نيست جاويد جان كه بسته شما مشكل داشته، ولي اينكه خيلي از بسته ها ايراد دارن و روي انجمن تأثير ميزارن رو مطمئن هستم ولي من خودم جديدا به اين مشكل بعد از نصب يك بسته برخوردم كه به اميد خدا حل شد. تنها راه حل نجات از خطرات و مشكلات احتمالي بسته ها اين هست كه بايد هنگام نصب بسته ها، ليست فايل هاي كه ايجاد ميشه و تغييرات داده ميشه رو بك آپ بگيريم تا اگر تغييرات مشكل سازي در فايل ها داد با ريستور كردن مشكلمون رو سريع حل كنيم.
به اميد خدا
-
-
خوب آقاي SANR ميتونيد بسته زبان فارسي رو از سايت SMFLearn.com دانلود كنيد و index.persian.php رو در پوشه فايل زبانتون كپي كنيد، فكر كنم اينجوري مشكل حجم فايل هم رفع بشه.
مشکلی با حجم ندارم.
چون پنل هاستینگ من دایرکت ادمین هست،یکی بک آپ به طور اتوماتیک خودش همیشه میگیره.
الان از اون بک آپ استفاده کردم درست شد.
ولی اینو می خوام بدونم چون من بسته های زیادی نصب کردم آیا براشون مشکلی ایجاد میشه؟چون فایل ترجمشون توی
این فایل index.persian.php هست و اگه بخوام از بک آپ استفده کنم اون فایل های ترجمه شده دیگه ازشون خبری نیست!!!
-
-
[quote author=SANR link=topic=17704.msg94242#msg94242 date=1227344963]
مشکلی با حجم ندارم.
چون پنل هاستینگ من دایرکت ادمین هست،یکی بک آپ به طور اتوماتیک خودش همیشه میگیره.
الان از اون بک آپ استفاده کردم درست شد.
ولی اینو می خوام بدونم چون من بسته های زیادی نصب کردم آیا براشون مشکلی ایجاد میشه؟چون فایل ترجمشون توی
این فایل index.persian.php هست و اگه بخوام از بک آپ استفده کنم اون فایل های ترجمه شده دیگه ازشون خبری نیست!!!
[/quote]
خدارو شكر كه مشكلتون حل شد.
بله احتمالا اين اتفاق ميوفته. كدوم بسته از فايل index.persian.php سرچشمه ميگيره؟
اگر فايل زبانش در اثر بك آپ پاك شد مجبوريد بسته هارو از نو نصب كنيد.
-
-
من رفتم یک کار دیگه کردم:اون متن هشدار پیام رو انگلیسی کردم و دیگه دنبال دردسر هم نرفتم. :-X
از شما دوستان هم ممنونم. O0
-
-
[quote author=SANR link=topic=17704.msg94258#msg94258 date=1227349860]
من رفتم یک کار دیگه کردم:اون متن هشدار پیام رو انگلیسی کردم و دیگه دنبال دردسر هم نرفتم. :-X
از شما دوستان هم ممنونم. O0
[/quote]
خوب بله اگر فارسي بودن متن براتون زياد مهم نبود ، بهترين كار رو كردي آقا سعيد.
موفق باشي
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)