کجا میشه تمپلیتهای Joomlaboard را داونلود کرد ؟ اگه RTL هم باشند که بهتر ! سایتشون نگاه کردم چیزی نبود !!
کجا میشه تمپلیتهای Joomlaboard را داونلود کرد ؟ اگه RTL هم باشند که بهتر ! سایتشون نگاه کردم چیزی نبود !!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
تمپلیت خاصی نداره اما این شاید کارتون رو راه بندازه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مرصی رادمهرجان ، من این تملیتها را داونلود کردم و با مادولش نصب کردم ولی حتی تمپلیتها را هم upload کردم ولی بجای عکسها X نشون میده ! بعدش باید یه مادول را هم نصب کرد. این مادول باسه چیه؟ و تو کدوم position باید گذاشت؟ و همچنین از همه مهمتر چطوری میشه RTL کرد ؟؟؟
آره، عکسها x میشن!
اینها کار خود تیمشونه، اگه مشکل داره پس ...
ولی با نصب اینها اتفاق خاصی نمیوفته، فقط یک سری آیکون ها عوض میشن که تازه نصف اونا هم کار نمیکنن! البته به تیمشون این مشکل رو گفتم، حالا ببینیم چیکار میکنن!
پس شما هم فعلا از همون تمپلیت های پیش فرض خودش استفاده کن.![]()
مرصی ولی حالا وقتی که برمیگردم به تملیت Default هنوز هم X هستند ! چطور میتونم اینا درستش کنم ؟ بعدش چطور میشه RTL کنم ؟
مرصی
ببین تو فایل قالب درست ادرس دهی شدن.
ممکنه تنظیماتت ریخته باشه به هم/
شنا یک کاری کن بیا و بصورت دستی آدرس دهی کن مثل بجای کد آدرس عکس بنویس:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جواد جان مرصی از خیرش گذشتم.... ولی چطوری این فورم را RTL کنم ؟؟؟ صفحه اول بطرف چپ کشیده شده !
مرصی
فقط لازم هست تگ dir=rtl رو به اول تگ html و یا body قالب سایتت اضافه کنی
تو کدوم صفحه ؟ کجای صفحه ؟ من که هر چی جدول و صفحه بود RTL کردم نشد. ممنون میشم راهنمای دقیق بفرمایید...
علاقه مندی ها (Bookmarks)