-
پاسخ : معرفی یک مد فوق العاده جالب و مفید
مشکل خاصی پیش نمیاد .. ولی اگه تیک دارش می کردید بهتر بود
از من میشنوی دوباره پاک کن و تیک utf-8 رو بزن ... قبلا هم به شما گفتم که عجله نکنید و از راهنمایی های ما استفاده کنید
چند روز پیش یکی از دوستان بدون سوال کردن بسته ای رو نصب کرد و انجمنش به کلی خراب شد ...
پس شما هم در مورد هر چیزی که شک دارید سوال کنید
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-12-2008 08:49 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز من چند ساعت وقت گذاشتم و کلی بسته نصب کردم و کلی تنظیمات کردم و کلی انجمن درست کردم.
امکان داره الان اون گزینه رو تیک دار کرد یا باید از اول انجام میدادم؟
چه اتفاقی می افته الان ؟
-
-
خسته نباشید ...
گفتم که مشکل خاصی پیش نمیاد .. در ضمن الان نمیشه کاری کرد .. چون اگه از قسمت تعمیر انجمن اینکار رو انجام بدید انجمنتون احتمالا خراب میشه ....
فعلا بیخیال باشید ...
ظاهرا الان دارید روی لوکال کار می کنید .... اگه روی قراره بعدا انجمنی راه اندازی کنید زحمت بکشید و تیک utf-8 رو فعال کنید .. اگه هم تا حالا راه اندازی کردید پس بیخیال باشید و به کارتون ادامه بدید ... موفق باشید
-
-
دوست عزیز من روی هاست نصب کردم و از قسمت تعمیر به utf8 تبدیل کردم اتفاقی هم نیفتاد.
با تشکر از راهنمایی تون.
-
-
شما ثابت کردید که اصلا به راهنمایی های ما توجه نمی کنید ...
اینکه افرادی به utf8 تبدیل کردند و دچار مشکل شدند برای من ثابت شده است ... فقط در صورتی دچار مشکل نمیشید که انجمنتون ارسال نداشته باشه و انجمن و مجموعه فارسی براش ایجاد نشده باشه ... اگه اشتباه می کنم بهم بگید
خوشحال باشید که انجمنتون هنوز راه نیفتاده وگرنه الان احتمالا انجمنتون خراب شده بود
در هر صورت اگه الان مشکلتون حل شده بنده خوشحالم ...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)